Miért bannoltak LoL-ból?
Sziasztok!
Mikor elkezdtem játszani a LoL-t, volt 1-2 meccs, amiből kiléptem (vagy AFK lettem). Nem azért, mert vesztésre álltunk, még csak botok ellen játszom. Azok ellen mindig nyerünk. Egyszerűen mert épp dolgom volt és nem tudtam, hogy nem lehet kilépni bünti nélkül. Kaptam érte egy 1 napos bannt. Ez rendben is van, megérdemeltem, én voltam a hülye, hogy nem voltam tisztában a szabályokkal.
Azonban a bann feloldása óta egyetlen egy meccsből se léptem ki, mindet végigtoltam ahogy azt kell. Ennek ellenére tegnap egy győzelem után kaptam az üzenetet, hogy idéző felfüggesztve a meccseken tanúsított inaktivitás miatt.. WTF? Ezt most miért? Aktívan harcoltam mindig, még csak véletlenül se (pl nethiba) léptem ki egyszer sem...
A magyar nyelvű szerveren játszom egyrészt, másrészt sehol sincs a játékszabályzatban olyan pont, hogy csak angolul lehet beszélni chaten.
És ez még mindig nem indok, hogy miért kaptam bannt inaktivitásért, ha egyszer nem voltam inaktív és nem léptem ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!