Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért bannoltak LoL-ból?

Miért bannoltak LoL-ból?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Mikor elkezdtem játszani a LoL-t, volt 1-2 meccs, amiből kiléptem (vagy AFK lettem). Nem azért, mert vesztésre álltunk, még csak botok ellen játszom. Azok ellen mindig nyerünk. Egyszerűen mert épp dolgom volt és nem tudtam, hogy nem lehet kilépni bünti nélkül. Kaptam érte egy 1 napos bannt. Ez rendben is van, megérdemeltem, én voltam a hülye, hogy nem voltam tisztában a szabályokkal.

Azonban a bann feloldása óta egyetlen egy meccsből se léptem ki, mindet végigtoltam ahogy azt kell. Ennek ellenére tegnap egy győzelem után kaptam az üzenetet, hogy idéző felfüggesztve a meccseken tanúsított inaktivitás miatt.. WTF? Ezt most miért? Aktívan harcoltam mindig, még csak véletlenül se (pl nethiba) léptem ki egyszer sem...

2014. júl. 13. 10:29
 1/5 A kérdező kommentje:
Új kérdés, hozzá kapcsolódik. Van egy másik accom is, most azzal játszom. Erre kaptam egy üzit, hogy bejelentettek engem, hogy sértegető dolgokat írtam és figyeljek oda, mert következményei lesznek, ha nem hagyom abba... Ebben a játékban semmit se vizsgálnak ki? Minden bejelentés után azonnali büntetés van? Mert hogy én egyáltalán nem használom a chatet, csak ha van mayar játékos, akivel tudok stratégiát megbeszélni. És ha nem használom a chatet, akkor nem tudok sértegetni sem sztem...
2014. júl. 13. 11:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez ezért is lehetett. Angolul kell beszélgetni,hogy más is értse. Engem is zavar, ha 2lengyel lengyelül dumál,főle, ha még az én is szóbajövök közbe.
2014. júl. 13. 11:59
 3/5 A kérdező kommentje:

A magyar nyelvű szerveren játszom egyrészt, másrészt sehol sincs a játékszabályzatban olyan pont, hogy csak angolul lehet beszélni chaten.

És ez még mindig nem indok, hogy miért kaptam bannt inaktivitásért, ha egyszer nem voltam inaktív és nem léptem ki...

2014. júl. 13. 12:25
 4/5 anonim ***** válasza:
A nyelv az a magyar ugye?Attól még nem fog dobni magyar szerverekre
2014. júl. 13. 12:34
 5/5 A kérdező kommentje:
Ahogy említettem nem tudok olyan szabályról, hogy ne lehetne magyarul beszélni.
2014. júl. 13. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!