Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » League of Legend miért bannoltak?

League of Legend miért bannoltak?

Figyelt kérdés

A barátaimmal szerettem volna játszni de ledobott a játék próbáltam recconectelni de nem tudtam.Most pedig ki vagyok bannova. Valamit tudok csinálni, hogy ne legyek bannolva ?

Ezért miért bannoltak?

Előre is köszi!

2014. jan. 28. 22:41
 1/10 anonim ***** válasza:
afk voltál, hülyegyerek voltál, stb... ezért.
2014. jan. 29. 00:23
 2/10 anonim ***** válasza:
1-2 hibaert nem bannolnak, tobbszor szurtal el valamit ha bannoltak
2014. jan. 29. 08:31
 3/10 anonim ***** válasza:
nagyon a végén bannolnak valakit csak, ha egy kétszer hülyéskedsz meg afk vagy akkor még tiltást sem kapsz. Ha kapsz a sok gyökérségedért, akkor először egy nap, aztán 2-3 nap, majd egy hét és utána jön a végső ban.
2014. jan. 29. 09:06
 4/10 anonim ***** válasza:
mert csicska vagy
2014. jan. 29. 10:35
 5/10 A kérdező kommentje:
De be se lépett mert az volt, hogy betöltött 100%ra kidobott és kiirta egy kis abalkba hogy reconnect aztán vége lett a játéknak és ezután megpróbáltam belépni és már bannolva voltam...szóval nem önszántamból csináltam és ez az elő alkalom, hogy bannoltak.. Ez ellen tudok valamit tenni ?
2014. jan. 29. 14:36
 6/10 anonim ***** válasza:

egy kilépésnél nem banolnak, sőt 10 kilépés után sem.

Tehát afk vagy állandóan vagy állandóan nyomod a chaten a vérpistike szöveget "noob" raport" "raport me team" "fack you" "noob team" "mid or afk" "i said first mid"

2014. jan. 29. 15:25
 7/10 A kérdező kommentje:
Sosem "vérpistikézek". Mondon próbáltam játszani kifagyott a játék próbáltam reconnectelni és miután vége lett a játéknak már bannolva voltam.
2014. jan. 29. 20:02
 8/10 anonim ***** válasza:

Az afk -t a rendszer automatikusan végzi. Szóval ha egy hónapban többször is afk vagy akár direkt akár nem egy limit után bannol a rendszer napokra. Persze ez a limit gondolom néha nullázódik.

A ban:

Nyilván nem azért kaptad mert csináltál valamit a játékba épp ma. Hanem az eddigi pályafutásod alapján. Ha valaki a viselkedése miatt sok reportot kap akkor felkerül "tribunal" -ra ahol a többi játékos dönt a sorsáról. Méghozzá úgy, hogy az utolsó 5 meccs chatjét megnézhetik ahol reportot kaptál. Ezek a reportok akár hónaposak is lehetnek, tehát lehet, hogy 3hete csináltál valamit...ok nélkül nincs ban, sőt először figyelmeztetés jár és a ban már tényleg komoly dolog miatt van. És ok nélkül senkit nem bannolnak. De lehet e-mailben tájékoztattak róla, hogy miért kaptad.

2014. jan. 29. 23:06
 9/10 anonim ***** válasza:
Nézz e-mailt küldenek linket a tribunalból, hogy mikért ítéltek el téged bannra a ban időtartamát is ott irják
2014. febr. 1. 07:58
 10/10 anonim ***** válasza:
amúgy valószínüleg feedeltél szándékosan vagy nagyon szar voltál és sokszor haltál majd errre még te voltál kiakadva mert káromkodásért sok szidásért csak csetbann jár
2014. febr. 1. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!