League of Legend miért bannoltak?
A barátaimmal szerettem volna játszni de ledobott a játék próbáltam recconectelni de nem tudtam.Most pedig ki vagyok bannova. Valamit tudok csinálni, hogy ne legyek bannolva ?
Ezért miért bannoltak?
Előre is köszi!
egy kilépésnél nem banolnak, sőt 10 kilépés után sem.
Tehát afk vagy állandóan vagy állandóan nyomod a chaten a vérpistike szöveget "noob" raport" "raport me team" "fack you" "noob team" "mid or afk" "i said first mid"
Az afk -t a rendszer automatikusan végzi. Szóval ha egy hónapban többször is afk vagy akár direkt akár nem egy limit után bannol a rendszer napokra. Persze ez a limit gondolom néha nullázódik.
A ban:
Nyilván nem azért kaptad mert csináltál valamit a játékba épp ma. Hanem az eddigi pályafutásod alapján. Ha valaki a viselkedése miatt sok reportot kap akkor felkerül "tribunal" -ra ahol a többi játékos dönt a sorsáról. Méghozzá úgy, hogy az utolsó 5 meccs chatjét megnézhetik ahol reportot kaptál. Ezek a reportok akár hónaposak is lehetnek, tehát lehet, hogy 3hete csináltál valamit...ok nélkül nincs ban, sőt először figyelmeztetés jár és a ban már tényleg komoly dolog miatt van. És ok nélkül senkit nem bannolnak. De lehet e-mailben tájékoztattak róla, hogy miért kaptad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!