Mikor nevezhető egy ember kockának?
Figyelt kérdés
Naponta hány órát tölt min. a gép előtt?2014. júl. 12. 23:06
1/9 anonim válasza:
amikor már túl sokat gépezik, vagy játszik ps-en, vagy x-boxon.
2/9 A kérdező kommentje:
Azt tudom hogy mit jelent.
Csak hogy kb hány órát játszik naponta?
2014. júl. 12. 23:15
3/9 anonim válasza:
Ezt nem órában mérik. Hanem amikor már elhanyagolja a barátnőjét, a barátait, alig mozdul ki a szobájából, nem megy szinte sehova sem otthonról, legalábbis nagyon ritkán.
Lehet élvezni a játékot, persze, keretek között, de így leírva már nem hangzik olyan jól kockának lenni. :)
4/9 A kérdező kommentje:
Jó mondjuk én is ritkán mozdulok ki de nem a játék miatt.( Inkább mert valami rejtélyes erő vonz az ágyhoz :D, de mondjuk az lustaság)
Napi 1-2 órát játszok egyedül meg haverom szokott átjönni fifázni de abból is csak 2 meccset szoktuk játszani.
2014. júl. 12. 23:43
5/9 anonim válasza:
Akkor téged még nem fenyeget ez a veszély. Örülj neki.
6/9 anonim válasza:
A kockák ugyanannyit gépeznek mint mások, csak utálják őket!
Én is kocka vagyok, mondja rám mindenki...
Napi 7/8 óra!
7/9 anonim válasza:
Átlagembernek szerintem az a kocka, aki a haverjaival nem a facebookon beszél, és keveset netezget, hanem játékokban tartja a kapcsolatot a barátaival. Nem egy embert ismerek, aki naponta órákat tölt a facebookon chatelve, hülyeségeket linkelve és lájkolva, de őt mégsem sorolják kockának. Meglehetősen megugranna a kockák száma, ha a gép előtt töltött időt néznénk és nem a játékokat.
8/9 anonim válasza:
Én néha letolok napi 10-et is, néha meg be se kapcsolom a gépet egész nap. Nem ettől függ. Na meg így nézve a tinilányok 90%a kocka, mert ők reggeltő estig fent vannak facebookon, nekem van olyan lány osztálytársam aki reggel 8-tól éjfélig elérhető, és számítógépről van bejelentkezve. Akkor itt jön, hogy jaaj, hát oké hogy be van nekik kapcsolva a gép, de csak óránta néznek rá... nyilván azért válaszol mindegyik 10 mp-en belül ha írsz neki. A kocka inkább egy sértő kifejezés azokra a sokat online levő emberekre, akik főleg azért csinálják ezt, mert a való életben nem sok sikerük van (tehát a nyomi, antiszociális szinonimája). Na meg azt vettem észre, hogy attól már alapból kocka vagy, ha játékokról beszélgetsz néha. Mi egyszer bent a suliban beszéltük meg a Bioshock Infinite befejezését páran, és egyből jött mindenkitől félig viccből hogy "jaaaj ne ilyen faxságokról beszéljetek már" meg "ti kockák".
9/9 anonim válasza:
Én napi 8-10-12 órát is eltöltök a gép előtt filmet nézni pl. néha játszok, meg netezek. De nem tartom magam kockának, mert ha van lehetőségem elmenni valahova, akkor megyek. De én unaloműzés miatt ülök ennyit a gép előtt, tv zni meg nem tv zek, mert szar... De aki mindenáron a gép előtt akar ülni és sehova nem akar kimozdulni, na az kocka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!