Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Diablo 3-ban eltévedtem,...

Diablo 3-ban eltévedtem, ezekkel mi van? ( kérddés sor lent )

Figyelt kérdés

Nosza.(ukrán bill, bocsi)

Miért nem irnak vissza a játékosok?

Lehet nyitni privát szobát mint a d2 ben ?Hogy 1 ismerőssel összehozzam magam és adhassak neki cuccokat?

Miért nem veszi fel senki rajtam kivül a perfect gemeket?

70 a max szint ? Noobként elértem egy nap alatt a 60 at( Crusader)

hogy tudom megnyitni a " partit " d2 ben csak p-t kellett nyomni. Duelezni ,hogy lehet ?:D

Köszönöm előre is :D( kicsit olyan mintha marha kevesen lennének B.neten)

2014. júl. 12. 20:14
 1/6 anonim ***** válasza:

- Azért nem írnak vissza, mert jó eséllyel a default "general" chaten vagy, ott meg leginkább azok vannak csak akik lusták kikapcsolni.. vagy a botok. De legalább ha írogatsz, akkor kapsz jó kis célzott reklámokat majd és baráti felkéréseket (botoktól persze). Célzott chateken, clán/barátlistára felvett emberekkel, vagy külső forumon lehet beszélgetni. Mondjuk az itcafe/PH-n elég élénk a társaság, de van sok mási fórum is.

- chat szobát lehet nyitni, bár inkább amolyan "Whisper jellegű lesz". A chat melletti ikonra kattintva elérhető lesz az aktív haverok, vagy azok listája akik írtak neked. Vagy a friends listás részen jobb egér egy aktív játékoson és send message. (azokat is látod akikkel legutobb játszottál publicban, vagy privát game-ben, de nincs a listádon). Játék szinten minden alapból "privát". Ha másként nem állítod be, akkor a friends listádról be tudnak csatlakozni. HA ezt elérhetetlenné teszed, akkro csak meghívásra jöhetnek be. Nyílttá a "Make Public" gomb megnyomásával teheted. Becsatlakozhatsz más játékéba is. Talán a game settingsnél választható ez is ha nem haverokhoz mennél. Kereskedni korlátozottan lehet. MAgic és rare itemek átadhatóak bárkinek amíg nem enchantolsz rajtuk. Utána csak a tied és nem adhatod át másnak. Legendary és set itemeket csak korlátozott ideig (a karakter 2 óra aktivitásáig) adhatóak át annak, akik bent voltak a partyban amikor esett. Kivéve a szerencsejátékot (gamble kadalánál shardokért), horadric cache dropot és a craftot. Az ilyen módon szerzett legendary/set semmilyen formában nem adhatóak át.

- egyedi drop van mindenkinek. Ami neked esik azt nem látja más és te se látod másét. Nem verseny ez, hogy ki nyúlja le hamarabb a dropot. Ha kidobsz valamit a zsákodból/ládádból, akkor az felvehető... ha nem enchantolt, cache item, kadalázott item, vagy máshol (vagy régebben) esett set vagy legendary. Ezeket is létja más is, de nem tudja felvenni. A gemek nem átadhatóak.

-70-es kiegben a max szint. Efelett para pontokat és szinteket lehet gyűjtögetni. Ugyanaz az elv, csak magad oszthatod szét a szintlépésenként a pontokat és új skillt mér nem kapsz érte.

- a játékban levő emberek a "party" ha írni akarsz, akkor enter és írsz. HA az alapértelmezett címzett nem a party,a kkro Tab-bal válthatsz, vagy a szövegmező bal oldalán az ikonra kattintva. Privát válasz a legutolsó írónak bárhol a játékban r gombbal elindítható. Ha chat mezőben vagy, akkro a sor elejére /r .

- Duelezni az egyik kigyúrt NPC-n keresztül lehet. Ő enged be a PvP területre. Ez a része nincs túlzottan túlfejlesztve. Elég faék jellegű. Nem is tudom használja-e még valaki. Minden actban elérjhető a muksó. Act 1-ben azt hiszem a followerek mellett ácsorog, act 3-4-ben meg a középső részen valahol Tyrael közelében.

2014. júl. 13. 11:02
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod !!! :))
2014. júl. 13. 21:37
 3/6 anonim ***** válasza:
Egy nap alatt 60? Taníts mester!!!!!!!! Hogy csináltad?! :O
2014. júl. 29. 22:06
 4/6 anonim ***** válasza:
Egy délután megvan soloban is a lvl 70 teljesen nulláról indulva. SC-n legalábbis.
2014. júl. 29. 23:18
 5/6 A kérdező kommentje:
Valaki megveszi ?:D Cd + kiegészitő, hibátlan állapotban , minden tartozék, diszdoboz :D na ?:D
2014. júl. 29. 23:28
 6/6 anonim ***** válasza:
#4 nekem 64 óra 8 perc volt a 70
2014. júl. 30. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!