Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ez a kormány működne ezekkel...

Csorbinátor kérdése:

Ez a kormány működne ezekkel a játékokkal?

Figyelt kérdés

Az Euro Truck Simulator 2 és a Need for Speed-ek (leginkább a Most Wanted-re gondolok) támogatnák? Ja és szívesen várom a tapasztalatokat is ezzel a kormánnyal kapcsolatban azoktól, akiknek a birtokukban van egy ilyen. :D

[link]

2014. febr. 26. 18:29
 1/1 anonim válasza:

Nekem pont ilyen kormányom van

Elég jó nem kattog nem rögzíthető az asztalhoz

A játékokat jól lehet vele irányítani igaz én csak Euro Truck Simulator 2-höz F1 2013-hoz és Dirt 3 használtam a tapasztalatom az hogy az Euro truck Simulatorhoz nagyon be kell lőni különben irányíthatatlan a Kamion de ez természetes mert nem 360 fokos a kormány Dirt 3-hoz szépen be lehet állítani csak nem ajánlom mert mivel Arcade játékról beszélünk így nem igazán lehet úgy irányítani az autót ahogy szeretnénk az F1 2013-hoz azt kell mondanom hogy szinte tökéletes ha a stílusodhoz belövöd a kormányt akkor nagyon jól lehet vele irányítani az autót a többi játékhoz nem próbáltam de gondolom NFS Shift 1-2 is jó vagy a GT sorozathoz a Most Wanted-et nem próbálnám meg vele mert mivel az NFS sorozat nagy részben Arcade szerintem fel se ismerné de próba szerencse

2014. febr. 26. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!