Melyik a megbízhatóbb ps 4 vagy xbox one?
Figyelt kérdés
Most nem azoktól kérdem akik xbox vagy ps 4 fanok hanem akiknek van konzoljuk és tapasztaltak hibákat,rengeteg oldalon mintha "meg akarnának szabadulni" a konzoltól eladják elcsrélik,stb melyik az ami melegszik jobban mik a hibái akik tapasztaltak esetleg,és melyik megbízhatóbb melegedés,fagyás érdemes e ilyen "fat" gépet venni vagy várjak a slimre? De akkor meg felmerül bennem hogy másnak hogy -hogy van több ezer ember és x évig semmi baja ? Írjátok le kérlek mind2 konzol esetébe hogy tapasztaltatok e hibát és ha igen mit, vagy hogy meg vagytok az adott konzollal elégedve köszi.2014. júl. 12. 12:09
1/5 A kérdező kommentje:
várom a válaszokat .:)
2014. júl. 12. 12:34
2/5 A kérdező kommentje:
ennyire senki nem tudja azt se hiszem :D
2014. júl. 12. 15:11
3/5 anonim 

válasza:

Szerinted hány embernek van az elmúlt három órában megfordultak közül nextgen konzolja, talált is hibát és még írni is hajlandó neked? Várj türelemmel, vagy neten nézz szét.
4/5 A kérdező kommentje:
hát szerintem senki nem fog írni vártam eleget :D neten meg semmit nem találtam azért írtam ide
2014. júl. 12. 19:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!