Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek miben kellene...

Szerintetek miben kellene változnia a csatornának?

Figyelt kérdés

Sziasztok üdvözlök mindenkit Speedy vagyok

nemrég turbóztam fel a youtube csatornám, és kérdeznélek titeket, hogy miben kellene változtatni, és miben lehetnék jobb

csatorna:

https://www.youtube.com/channel/UCJf-VOQfT9eRldngYp8J9Ug

2014. júl. 10. 20:42
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha nem egy krumplival vennéd fel a videókat, talán éles kép is lehetne. Ha viszont ragaszkodsz hozzá, akkor nem az álladra kéne állítani, hanem szemmagasságba... Az is segítene, ha nem a csilliomodik tucat gémpléj pistike csatorna lenne.
2014. júl. 10. 22:45
 2/2 anonim ***** válasza:

Gameplay, vlog téma már tényleg elcsépelt. Belepörgettem pár videódba. Amit észrevettem pozitívumként, hogy jól beszélsz, ami nem mondható el sok kezdőről. Legtöbbjük cincog, minden mondatban hibázik valamit, dadog, de szerencsére nálad ezt nem láttam. Ha tovább vinnéd ezt a játékos, elemzős vonalat, akkor az alábbiakat ajánlanám:

- mozgóképes ismereteket szerezz. A videózás nem a kamera bekapcsolásából, és a Sony Vegas (vagy akármi más) használatából áll. Kompozíciós ismeretek, vágási szabályok, fényelés. A minőségi kivitelezéshez ezek ismerete szükséges.

- vigyél bele humort, egyedi ötleteket. Az embereket nem a véleményed érdeklik, szórakozni, informálódni járnak a youtube-ra.

- ha nincs rutinod a spontán beszédben, részletesen tervezd meg, hogy mit fogsz mondani, valamint ha hibázol, vedd újra a jelenetet. Az egyik vlogodban láttam, hogy elakadt a gondolat, ezért a hallgatást elkerülve megismételted az előző mondatot más szavakkal. Ez neked is, meg a nézőnek is kínos. Amíg nem tudsz végigvezetni egy gondolatot úgy, hogy annak legyen egy íve, illetve nem tudod jól kivágni magadat ezekből a helyzetekből, ne légy rest újravenni, akár többször is.

Így hirtelen ennyi nekem a meglátásom.

2014. júl. 13. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!