Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mert irhasa a world of warcraf...

Dragos11 kérdése:

Mert irhasa a world of warcraft cataclysm error most rendeltem a cd ma kaptam meg?

Figyelt kérdés
Sziasztok mert irhasa a world of warcraft cataclysm error most rendeltem a cd ma kaptam meg

2014. júl. 8. 18:51
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
De nem kiegeszito mert kerdesztem es nesztek is es másnál megy csak nálam nem akar meni
2014. júl. 10. 17:08
 12/13 anonim ***** válasza:
még mindig nem tudjuk, hogy eredetin akarsz e játszani, vagy valami fostos tört szerveren... amúgy fényképezd le a dobozát, aztán megmondjuk, hogy kiegészítő e vagy nem... ha meg eredetin akarsz játszani, és "másnál megy" ... akkor no comment 1 wow-ot csak 1 felhasználó játszhat.
2014. júl. 10. 19:38
 13/13 A kérdező kommentje:
hát csak a tort szerveren de nagyon szar a netem es nm tutam le tolteni inkáb meg rendeltem toltnek fel kepet csak nm tudom hogy kel ide es nem az en felhasznalomon van neki is csak feltelepitetunk az őgepere is es neki ment
2014. júl. 10. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!