Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mert irhasa a world of warcraf...

Dragos11 kérdése:

Mert irhasa a world of warcraft cataclysm error most rendeltem a cd ma kaptam meg?

Figyelt kérdés
Sziasztok mert irhasa a world of warcraft cataclysm error most rendeltem a cd ma kaptam meg

2014. júl. 8. 18:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

irhassa?

az valami bőrbetegség?

eredetin próbálkozól? a vanillát, bc-t, és lich kinget is megvetted?

2014. júl. 8. 19:32
 2/13 anonim ***** válasza:
Kezdjük ott, hogy mit ír, és mikor.
2014. júl. 8. 22:11
 3/13 A kérdező kommentje:
hát ez a world of warcraft cataclysm valami 16 giga korul van 2000 ft vetem a tescobam hát valami 64 bitet ker vagy mi nm nagyon ertem en anyira magam
2014. júl. 9. 13:53
 4/13 anonim ***** válasza:
Kezdjük ott, hogy nem tudsz eredetivel játszani, ha csak egy KIEGÉSZITŐT vettél meg. Vegyél battlechestet, aztán ha tetszik a játék akkor fizess elő + vegyél mist of pandariát + az új kieget majd 8-11K között. Havi 3.5-4k a havidíj, de az alapjátékhoz jár 1 hónap. Ha törtön akarsz játszani, akkor meg fölösleges volt megvenned a lemezt.
2014. júl. 9. 14:26
 5/13 anonim ***** válasza:

Ha eredetin akarsz wowozni, akkor szükséged van a Vanillára, a burning crusade-re, a wrath of the lich king-re, ha ezek megvannak, csak akkor tudod telepíteni a cataclysmet aminek a meglétével lvl 85 ig húzhatsz fel karaktert, ami egy kezdőnek lehet jó móka, de a valódi játék lvl90-en kezdődik, amihez kell az "új" kiegészítő is...

Mellesleg, most bazira nem érdemes befektetni a játék egyik kiegészítőjébe sem, mert hónapokon bellül jön a legújabb kiegészítő lvl100-al, és hogy visszacsalogassanak sok embert és újat ezért brutálisan le fogják akciózni az előző részeket...

ha most akarsz megvenni minden részt hozzá, az, ha neten veszed meg battlenet-en, akkor az 15euró + 20euró a mists of pandaria (mondjuk ez sem valami drága így, lehet ezt már nem is akciózzák majd tovább, de soselehessen tudni)...

ezen felül 13euró a havidíj...

2014. júl. 9. 18:23
 6/13 anonim ***** válasza:
nah most nézem a honlapot, a vanilla, burning crusade, warth of lich king, cataclysm, ezek már egybe vannak vonva ezt mind megkapod, ha a battleneten megveszed az "alap" wow-ot 14.99euróért...
2014. júl. 9. 18:26
 7/13 A kérdező kommentje:

==============================================================================

World of WarCraft: Retail Build (build 12911)

Exe: C:\Program Files (x86)\World of Warcraft\Wow.exe

Time: Jul 9, 2014 10:20:18.698 AM

User: jani

Computer: JANI-PC

------------------------------------------------------------------------------

This application has encountered a critical error:

A rendszer nem találja a megadott fájlt.

Program: C:\Program Files (x86)\World of Warcraft\Wow.exe

File: .\Client.cpp

Line: 3578 ............Pprogram files (X86) world of warcraft wow.exe flie clinect.cpp :line3518 eszt irja ki

2014. júl. 9. 19:27
 8/13 anonim ***** válasza:
Tolj egy repairt, ott van a wow exe melett.
2014. júl. 9. 19:44
 9/13 A kérdező kommentje:
Semi ugyan aszt csinálja nem jo a cd vagy a windowsal lehet valami ??
2014. júl. 9. 20:43
 10/13 anonim ***** válasza:
értelmezd előbb a válaszomat lásd be, hogy ez nem az a játék, aminek megveszed 1 kiegészítőjét és tudsz vele játszani és kész...
2014. júl. 9. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!