Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogy van ez a World of Warcraft?

Hogy van ez a World of Warcraft?

Figyelt kérdés

Tudom, van az alapjáték, meg a kiegészítők, de most ez hogy is van?

Ha mondjuk letőltöm a wrath of the lich kinget, akkor abba már alapból benne van az alap és régebbi kiegészítő, ha pedig leszedem a cataclysmet, akkor abba megint csak benne van a wrath of the lich king meg a korábbi kiegészítő?

Ha pedig veszem a játékot, akkor mi van?

Annyi ikonom lesz, ahányat felraktam, vagy ez is olyan mint a battlefield 3-nak az 5 kiegészítője?

Magyarul a kiegészítők használatáról szeretnék megtudni mindent?

Hogy kell felrakni, hogy kell használni?

És törtben mi a helyzet? Ott le lehet szedni mondjuk a cata-t, de ahoz nem kell az alap és a korábbi cuccok?

És az előfizetés hogy történik?

Mert megveszed külön mindet, regelsz az oldalon, ott mit kell csinálni? Aktiválni? Hol kell előfizetni?

Ezekről szeretnék megtudni mindent, mert elég zavaros.

Köszi

2014. júl. 8. 03:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Megveszed/letöltöd az alapjátékot, azt feltelepíted, aztán utána sorban a kiegészítőket, külön-külön, de sorban. Egy indítóikon marad az asztalon, nem számít külön játéknak pl. a wotlk. Minden indításnál nekiáll és leszedi magának az utolsó frissítéseket, ez a legelsőnél elég hosszadalmas lehet. Ha tört szerveren szeretnél játszani, figyelj rá, hogy ott melyik kiegészítőkig van a támogatás. Ha egy wotlk szerverre szeretnél felmenni és el van neked telepítve a cataclysm, akkor nem tudsz csatlakozni. A szerver weboldalán általában le van írva, hogy hányas számú patch szükséges, (pl 12340 - az utolsó wotlk) Ez így elsőre zavarosan hangzik tudom, de majd ha látod, megérted :)
2014. júl. 8. 07:01
 2/4 anonim ***** válasza:
túlbonyolítod... meg kell venni legalább az alaptól catáig a kiegeket te leszedsz egy launchert azzal pedig játszathsz ennyi.
2014. júl. 8. 07:49
 3/4 anonim válasza:
Ha akarod letöltheted az egésuet is.Pl megveszed a Mists of Pandariant és eredetivel nyomod , akkor kell készítened egy account-ot a battlenet eu-n.Inentől kezdve le tudod tölteni az egész játékot.Régebben úgy volt ,hogy csak addig töltötte le a laucher a játékot , amilyen kiegészítőig neked megvolt.Utána leszedte még a Patch-eket ( amik elég nagyok) és utána tudtál vele játszani.Tulajdonképpen , amikor be akarsz lépni a játékba mindig neked megfelelően updateli.Nem kell vele foglalkozni.Az újabb kiegészítőhöz mindig kell minden korábbi.Tört szerveren nem tudom ,hogy csinálják , de ott is kell a többi kieg szerintem.Előfizetni lehet bankkártyával (gondolom devizás kell) vagy pl Gamecardal.Gamecardot megveszed a boltban lekaparod és kapsz egy kódot.A battlenet -eu fiókodon ezt beírod a wow-nál van ilyen opció és kapsz 60 nap játékidőt.De mindezt ki is próbálhatod tiral accountal ingyen: [link] , ha elakadsz szólj
2014. júl. 8. 09:02
 4/4 A kérdező kommentje:
oké, köszi
2014. júl. 8. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!