Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek melyik a legjobb...

Szerintetek melyik a legjobb eddig megjelent GTA? És szerinted melyik az eddig megjelent legrosszabb?

Figyelt kérdés

LEGJOBB: Szerintem a Gta san andreas lesz mindig is a legjobb! még ma is emlékszem, amikor megvettem 2005-ben istenem de jó volt régi szép emlékek...:)10/10

LEGROSSZABB: Szerintem a Gta IV... az a bajom vele hogy nem lehet benne pl: repülőt vezetni,ejtőernyőzni stb. nagyon sok minden hiányzik belőle. A grafika kifogástalan, de mikor 2008-ban megvettem, többet vártam a Rockstar Games-től. 10/4

(?)

2014. júl. 7. 21:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
18%

Legjobb: GTA VC, SA, IV

Legrosszabb: GTA 3, CW

2015. máj. 18. 23:26
 12/18 anonim ***** válasza:
67%
8-as, senki nem fikázta a játékot, csupán leírta a véleményét.
2015. dec. 27. 19:32
 13/18 anonim ***** válasza:
25%
#8,9,10-es :D - Most 2018 van még mindig nem játszottál az V-el? XD Csak egyszer kell elkezdened, utána nem tudod abbahagyni úgyse :D ... törj ki a múltból, vagy olyan maradsz mint Lamar Davis ;D
2018. jan. 12. 00:48
 14/18 anonim ***** válasza:
0%

Legjobb: GTA SA, VCS, LCS

Legrosszabb: GTA III, GTA CW

2018. máj. 25. 23:03
 15/18 anonim válasza:
47%

Legjobb: GTA 6 (trailer alapján) GTA 5

Legrosszabb: gta vc gta sa !!!

2018. jún. 20. 15:10
 16/18 anonim ***** válasza:
32%
Utolsónak: GTA 6 nincs is! És miért a VC és a SA a legrosszabb GTA? Szerintem nem azok a legrosszabbak (sőt, pont ellenkezőleg), de tiszteletben tartom a véleményedet.
2018. jún. 20. 20:29
 17/18 anonim ***** válasza:
55%
toronymagasan veri a San Andreas az összes többit, igazi klasszikus született.
2019. febr. 5. 21:11
 18/18 anonim válasza:

Tudom , régi kérdés , de , már csak magam miatt válaszolok :D

Nekem a gta 3 , az összes játék közül a jelenlegi kevencem. Ebből kifolyólag, nem kell taglalnom , hogy melyik a kedvenc gta-m. Számomra egyértelműen a harmadik rész viszi a prímet.

Az az újítás , amit behozott a gta-ba , vagy akár az egész akkori játékiparba (2002) , az HATALMAS. Hogy a remek történetről , és az akkor elég jónak számító (és még ma is élvezhető) grafikáról ne is beszéljek. E mellett még a kevenceim közé tartozik a san andreas , de a 4.részt is egészen kedvelem.

A legrosszabb szerintem a vice city.A hangulatát gyűlölöm. Túl giccses. A grafika , valamint a kivitelezés sem kápráztatott el. Eleve nem szeretem a korszakot , amiben játszódik. Én egy felesleges és indokolatlan gta résznek tartom.

Tudom , sokan leharapják a fejem a véleményem miatt , de hát na :D

Remélem segítettem!

2021. ápr. 20. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!