Szerintetek melyik a legjobb eddig megjelent GTA? És szerinted melyik az eddig megjelent legrosszabb?
LEGJOBB: Szerintem a Gta san andreas lesz mindig is a legjobb! még ma is emlékszem, amikor megvettem 2005-ben istenem de jó volt régi szép emlékek...:)10/10
LEGROSSZABB: Szerintem a Gta IV... az a bajom vele hogy nem lehet benne pl: repülőt vezetni,ejtőernyőzni stb. nagyon sok minden hiányzik belőle. A grafika kifogástalan, de mikor 2008-ban megvettem, többet vártam a Rockstar Games-től. 10/4
(?)
Legjobb: GTA VC, SA, IV
Legrosszabb: GTA 3, CW
Legjobb: GTA SA, VCS, LCS
Legrosszabb: GTA III, GTA CW
Legjobb: GTA 6 (trailer alapján) GTA 5
Legrosszabb: gta vc gta sa !!!
Tudom , régi kérdés , de , már csak magam miatt válaszolok :D
Nekem a gta 3 , az összes játék közül a jelenlegi kevencem. Ebből kifolyólag, nem kell taglalnom , hogy melyik a kedvenc gta-m. Számomra egyértelműen a harmadik rész viszi a prímet.
Az az újítás , amit behozott a gta-ba , vagy akár az egész akkori játékiparba (2002) , az HATALMAS. Hogy a remek történetről , és az akkor elég jónak számító (és még ma is élvezhető) grafikáról ne is beszéljek. E mellett még a kevenceim közé tartozik a san andreas , de a 4.részt is egészen kedvelem.
A legrosszabb szerintem a vice city.A hangulatát gyűlölöm. Túl giccses. A grafika , valamint a kivitelezés sem kápráztatott el. Eleve nem szeretem a korszakot , amiben játszódik. Én egy felesleges és indokolatlan gta résznek tartom.
Tudom , sokan leharapják a fejem a véleményem miatt , de hát na :D
Remélem segítettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!