Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Cs:Go-t megrendeltem CD-n és...

Cs:Go-t megrendeltem CD-n és csak CD key van benne?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy úgymond "nagy cs-s" vagyok. 1.6-al játszok 6 éve és gondoltam kipróbálim a cs:go-t. Pénteken megrendeltük (természetesen steamre) és ma (hétfő) hívtak hogy tudom-e hogy csak egy STEAM CD-KEY van benne, és nincs CD. Háth igen mondtam, de utólag ha belegondolok lehet meg kellett volna kérdezni, hogy akkor hogy kell telepíteni. Nekem steamen a `Counter Strike Antologhy` van csak meg. Abban volt egy CD és egy CD-KEY.Ott beraktam a CD-t ott kérte a CD-KEY-t és fenn is volt.Valaki aki már ezt megrendelte, lécci leirja nekem hogy hogy telepítem?

Előre köszi a válaszokat. A helyesírási hibákért bocsi, telefonnal irtam

2014. júl. 7. 10:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Értelemszerűen Steamen. Beregisztrálsz, hozzá adod a játékot, aztán töltöd is a programból.
2014. júl. 7. 10:16
 2/6 A kérdező kommentje:
Hogy adjam hozzá, bocsi de én már nagyon rég steames vagyok és azóta sokat újult a steam. A `minden játék` fülnél keressem? Köszi amugy a gyors választ megy a zöld kéz.
2014. júl. 7. 10:18
 3/6 anonim ***** válasza:
A klienset mikor elindítod az alján van olyan, hogy játék hozzáadása. Ott kiválasztod, hogy "Termék aktiválása Steamen...". Bepötyögöd a kulcsot, utána a Könyvtárban már megtalálod.
2014. júl. 7. 11:27
 4/6 anonim ***** válasza:
ez normális hogy csak a cd kulcs van benne
2014. júl. 7. 12:43
 5/6 anonim ***** válasza:
a steames dvd lemezek amugyis csak disznek vannak, csak a kod a lenyeg
2014. júl. 7. 22:25
 6/6 anonim válasza:
a CS GO T sosem lehetett cd n megvenni csak cd kulcsot adnak ha neten boltból rendeled meg, ha steamen akkor meg az email címedre elküldik a cd kulcsot amit megadtál amikor a steamen beregisztráltál és azt aktiválod steamen, ÍGY AKTIVÁLOD: be jelentkezel steambe és leggfelül lessz olyan hogy Steam Nézet Barátok Játékok Súgó rá mész a Játékokra és azon belül Termék aktiválása a steamen és kérni fogja a cd kulcsod azt be pötyögöd kiválasztod hogy hova telepítse nekem D re van de a lényeg ahová a Steam van telepítve oda rakd a cs go t is.
2014. júl. 30. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!