Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Van egy Concorde X850 MP5 mp5...

Van egy Concorde X850 MP5 mp5 leátszóm. Működik rendesen meg minden de a kézi könyben azt irták hogy van benne óra és stopper óra de nem találom sehol. Ahonnan megrendeltem oda is az van irva hogy stopper óra, óra. Akkor lehet hogy átbasztak?

Figyelt kérdés
[link] itt is azt irják innen rendeltem meg
2010. aug. 13. 12:14
 1/8 anonim válasza:

nekem is ilyen van csak én 8gigásat vettem ennyiértxd

igaz, hogy 1hónap múlva tönkrement...

amúgy az enyémen asszem csak stopper volt:O

2010. aug. 13. 12:21
 2/8 A kérdező kommentje:
nekem jó meg minden nincs rá panasz csak nincs benne a stopper meg az óra :S
2010. aug. 13. 12:23
 3/8 anonim válasza:

óra nekem sincs...

volt valami egyebek féle nevű menü abban nézted?

2010. aug. 13. 12:25
 4/8 A kérdező kommentje:
nekem olyan menü sincs xD miért neked hogy van?
2010. aug. 13. 12:39
 5/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs benne óra.

Lehet hogy stopper sem.

De engem érdekelne a lejátszó,ha meg akarsz tőle szabadulni írj egy privit...

2010. aug. 13. 22:01
 6/8 anonim ***** válasza:
Nincs benne óra szerintem. Én nem találtam. Viszont nekünk a hangerő szabályzó sem működött rendesen rajta, húzta a filmeket, és égett szaga is lett egy idő után. Én visszacseréltem még a 3 napon belül, inkább hozzátettem és vettem egy Sony-t, az egyszerűen szuper. (ébresztő is van benne)
2010. dec. 2. 13:39
 7/8 anonim válasza:

sziasztok, nekem is ilyenem van, és nem is volt vele semmi gond...az első három napig:/

most meg teljesen meghibbant, a kedvencek listából nem hajlandó lejátszani semmit sem. De csak onnan, az összes zenével nincsen baja.

Meg még mondjuk arra sem tudtam rájönni, hogyan kell a kedvencekből kitörölni a zenéket:S valaki tud megoldást?

2010. dec. 27. 12:09
 8/8 Jack Alvin ***** válasza:

Sziasztok! Nekem is egy ilyen ConCorde lejátszóm van de ez szerintem a verziótól függ. Nekem 0.0.0.1-es verzió van rajta.

Ha akartok szoftvertfrissíteni akkor itt van segítségnek ez: [link]

24. oldalon van a frissítés. Sajnos azt nem tudom honnan tudnám letölteni. :(

Remélem valamennyit tudtam segíteni :)

2015. aug. 17. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!