Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » School of dragons-ban muszáj...

School of dragons-ban muszáj membership (valahogy így kell leírni), hogy megszerezzewm Fogatlant, vagy elég csak x mennyiségű drágakő? Illetve csak egy sárkányom lehet, vagy több is?

Figyelt kérdés

2014. júl. 5. 23:36
 1/2 Ewii08 ***** válasza:
Először is nekem azt írták hogy Fogatlant megvegyed kell hozzá a 250 gyémántos nyereg én megvettem de még mindig nem Fogatlanom van szóval azt nem tudom! És igen lehet több sárkányod is pl. nekem 2 van azt meg úgy érheted el hogy bemész abba a keltetőfélébe a dragon stablesbe és ha van gyémántod ami általában egy tojás 250 300 gyémánt szokott lenni de ha Skrill-t akarsz akkor 750 gyémántra lesz szükséged és megveszed a tojást.Ha megvetted akkor van a láva mellett egy olyan tojástartó féleség belerakod és 11 órát kell várnod h kikeljen de ha van 120 gyémántod akkor kikeltheted azonnal!
2014. júl. 10. 12:00
 2/2 anonim ***** válasza:
Hogy legyen Fogatlanod csak úgy lehet megoldani,ha 3 hónapos membert veszel.
2016. jún. 27. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!