Ewii08 kérdése:
Hogy lehet gyémántot szerezni a school of dragonsba annélkül hogy megvenném?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdem mert 15. szinten vagyok és mindössze 4 gyémántom van mert azokból csináltam meg a feladatokat és lenne megint egy pár feladat amit meg kéne oldani csak nem tudom mert nincs gyémánt.2014. jún. 11. 20:03
1/7 anonim válasza:
Ezek a játékok többnyire arról szólnak, hogy egy idő után olyan ellehetetlenítő helyzetbe hozzanak hogy kénytelen legyél bele pénzt invesztálni...
2/7 A kérdező kommentje:
Na akkor mindegy azért köszi
2014. jún. 12. 14:22
3/7 anonim válasza:
én amit tudok az ingyenes párhónapja játszottam utoljára de akkor hogy gyémántot szerezek csak haverokat hívtam meg 25 vagy 50 gyémántot kapsz csak annyi hogy regisztrál rá nem kell vele játszania csak regisztráljon és kapod a gyémántot remélem tudtam segíteni bocs hogy ilyen hosszan írtam :D
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi
2014. szept. 15. 18:26
5/7 anonim válasza:
még-valami így utólag nem csak haverokat hívhatsz hanem csinálsz email címed a gmail-al gyorsan lehet csinálni csak annyi hogy regisztrálsz nem kell vissza igazolni úgy is megkapod így csináltam 800 gyémántot egy nap :D
szólj ha valami nem megy
6/7 A kérdező kommentje:
Rendben én ezt már csináltam csak az a baj hogy túl sok időt veszítek vele és annyira unom :DD
2014. dec. 21. 11:20
7/7 anonim válasza:
Hát ha így állsz hjozzá akk nem lesz meg de a barim sokáig csinált a nés jött neki 950 gyémi :"DD Amugy pacsi én is lusta voltam hozzá :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!