Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Tudtok PC-re ilyen GLADIÁTOROS...

Tudtok PC-re ilyen GLADIÁTOROS játékokat?

Figyelt kérdés
Keresek egy olyan játékot melyben egy gladiátorral lehetünk és mondjuk vehetünk magunknak fegyvereket , meg harcolhatunk a gladiátor arénában, a grafikája legyen élvezhető (nagyon jó, de minimum jó), ne legyen buggos és ne legyenek ilyen mellékágas küldetések mint pl. a Rome Gladiátoros játékban, hogy miközben gladiátor palival vagyunk közben egy másik emberrel ki kel szabadítani a császárt meg bla-bla, kizárólag a Gladiátor kolosszeum, vagy max mellé még ilyen trainer ház meg fegyverbolt de ne legyen ilyen óriási világ melyben gladiátorkodáshoz köze nincs küldetéseket kell vinni, szóval csak Gladiátoros! :)

2014. júl. 5. 20:51
 1/10 anonim ***** válasza:

Hát, amilyenre Te gondolsz, olyat nem tudok. Gondolom 3D-s, Skyrim jellegű grafikára vágysz, és ilyet nem ismerek.

Azonban van egy nagyon élvezhető, bár 2D-s és nem valóságos grafikájú (meseszerű): Swords and Sandals. Szerintem a 2 a legjobb, kipróbálhatod, legfeljebb nem fog tetszeni.

2014. júl. 5. 21:26
 2/10 A kérdező kommentje:
Ismerem -.-" 8 éves koromba játszottam velem Y8-on de ha nem ismersz ilyet kérlek legközelebb ne válaszolj, mert most a többiek az 1 válasz mellett azt hiszik találtam ilyen játékot -.-" Rakhatom ki újta... KössZ!
2014. júl. 6. 01:13
 3/10 anonim ***** válasza:

Bocs, hogy segíteni akartam... de így, hogy felk.úrtad az agyam, elindultam egy Google-túrára, ami kevesebb, mint 10 percet vett igénybe.

Results:

[link]

[link]

https://www.youtube.com/watch?v=dK1AqRyF7zE

Conclusion:

Vegyél egy konzolt, ha nagyon gladiátorkodni akarsz, vagy vegyél elefántokat, medvéket, egy hálót meg egy gladiust, és menjél harcolni!

Őszintén szólva nagyon elgondolkodtattál, hogy ezt a választ, amiben hasznos infó is van (az előzőben is volt, csak te azt leszóltad, és neked áll feljebb, pedig te keresel játékot, és semmi hasznom nem lesz abból sem, hogy ezt most ide kiírom neked) kiírjam-e, de végül megtettem. Még annyi, hogyha arra képtelen vagy, hogy Google-ön megkeress egy egyszerű dolgot, hanem ehelyett kirakod ide, majd paraszt módon válaszolsz a válaszadónak, akkor legközelebb inkább gondolkodj el, hogy biztosan akarod-e használni az internetet.

2014. júl. 6. 11:16
 4/10 A kérdező kommentje:

Te lehet hogy felkúrtad az agyad, ne nem sok okod van rá, képzeld magad a helyembe, ez minimum a 100000011213. hogy kiírom ugyan ezt a kérdést és mindig retek netes 2d-s játékokat kapok, MÁSRÉSZT mondtam, hogy PC-re, olvasóképességed lenyűgöz kis alpári barátom, megint másrészt újabb felesleges komment! Amúgy ha gondolkodnál, rájöhetnél, hogy néztem már a Googleba, a Shadow of Rome volt egyedül ami tetszett csak 2 gond van vele, túl sok a emllékküldi ami nem gladiátoros és nincs PC-re :S

Szóval kérlek higgadj le és ha hasznos akarsz lenni ezen az oldalon mellőzd az elmebeteg kitöréseid köszi!

2014. júl. 6. 19:58
 5/10 anonim ***** válasza:

1. Nem tudtam, hogy már többmilliódik alkalommal írod ki a kérdést, tudom, elég frusztráló (én nem szoktam többször kiírni, max 2x ha nagyon keresem).

2. Nem elmebeteg kitörés, csak olyan sokan vannak, akik a normális válaszra (mert az volt, csak már ismerted és nem szeretted) bunkó kommenteket írnak, pedig csak segíteni próbálok.

3. Igen, kerestem PC-re is, de nem találtam, ezért mondtam, hogy inkább konzolt kéne venned, ha az ilyen játékok érdekelnek (vagy esetleg megpróbálhatsz emulátorokat letölteni). Amit még javasolni tudok, az az, hogy keress modokat játékokhoz, amik egyébként megfelelnek az elvárásaidnak. Pl. Mount & Blade-hez azt hiszem van ilyen mod. De biztos találsz más játékokhoz is itt:

[link]

4. Honnan tudtam volna, hogy már kerested? Jó, nyilván gondolhattam volna, de mégsem volt világos. A kommentem pedig nem volt (szerintem) felesleges, legalábbis volt benne sok játék. Azt nem tudom, hogy melyik felel meg az ízlésednek (ha akár egy is).

Tehát elnézésedet kérem emiatt.

2014. júl. 6. 20:09
 6/10 A kérdező kommentje:
Figyi! Nem, én kérek elnézést így visszaolvasva elég nagy paraszt voltam csak tényleg már 100. írom, de mit várok ha pc-re nincs :/ Azért köszi
2014. júl. 6. 20:33
 7/10 anonim ***** válasza:

Találtam egy érdekeset, de persze ez sincs PC-re:

[link]

Ha már így benne vagyok, feltettem a kérdést egy gaming fórumon. Ha ott nem tudnak mondani, hát... akkor kevés helyen. Majd írok, ha van valami, de szerintem azon a Youtube videón kívül, amit küldtem, nem fognak sok újat mondani. De a remény hal meg utoljára.

2014. júl. 6. 21:24
 8/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, főleg ezek után :'D
2014. júl. 9. 00:31
 9/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Sajnos nem jártam sikerrel, és az említetteken kívül nem sikerült újabb játékot találnom. De átérzem a helyzet fontosságát, és ha valaha is belebotlok egy ideális játékba, az első dolgom lesz, hogy írok neked egy privátot :)

2014. júl. 12. 11:41
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) :/
2014. júl. 12. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!