Kérdeznék a Steamről? (bővebben lent)
Sziasztok,2 kérdésem lenne.
1.Steamen megéri játékokat venni?
2.Ha már veszek egy játékot az mennyi be kerül?Hogy ezt hogy értsem pl:A játék amit akarok venni a 20 € de a Steam azt írja hogy 10€=4500FT akkor a játék 9000Ft-ba kerül.Vagy úgy kell számolni hogy 20*310=6200Ft.
Bocsi ha rosszul fogalmaztam.
Szia!
1. Van amit igen. van amit nem.
Pl.: ott a CoD: Kutya ~60 euro ami 300 al számolva 18 ezer, viszont pl felmész CDGalaxisra 8990Ft-ért megveheted.
Viszont vannak a leárazások, akkor megéri megvenni, + vannak amiket csak steamen tudsz megvenni.
2. Kérdésedet nem értem.
A játék, hogyan kerülhetne 20 Euróba, ha 10 Eurót ír?
De tegyük fel 20 eurót ír akkor az 20 eurónyi forint.
A hivatalos árfolyam szerint vannak a dolgok, szóval ha egy euró 310 Ft akkor 20 Euró 6200 ft lesz.
Ha bankkártyával fizetsz, akkor a bank váltja át forintra az eurót. Nem tudom, hol írja a Steam, hogy 10€=4500 Ft. Én még nem találkoztam vele.
A Steamen euróban feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFÁ-t is, így azokon felül már nem kell fizetni semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!