Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » PS3: Skyrim moddolás?

PS3: Skyrim moddolás?

Figyelt kérdés

Üdv!

Venni szeretnék majd egy PS3-at nemsokára és az érdekelne, hogy ha megveszem rá az alap Skyrim-et akkor hogy tudok letölteni vagy hozzá adni ilyen extra módokat? Mint például sexy csajok, gyönyörű, lélegzetelállító textúrák, hogy az állatok úgy viselkedjenek mint ahogy kell, mert ugye a farkasok bandában vannak és nem egyedül például és hasonlók. Karaktered tökéletes kidolgozása, ilyesmik? Ezeket honnan tudnám leszedni hozzá és hol található meg?

2014. júl. 3. 16:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
A modok csak PC-re vannak. A PS3-as változathoz nincs semmilyen mod.
2014. júl. 3. 16:42
 2/14 A kérdező kommentje:
Nincs semmi, amitől szebbé válik?
2014. júl. 3. 16:44
 3/14 anonim ***** válasza:
nincs, ha ilyet akarsz tuningold a pc-d
2014. júl. 3. 18:52
 4/14 anonim ***** válasza:
Nincs.
2014. júl. 3. 19:16
 5/14 A kérdező kommentje:

Az enyémen a Youtube videók se mennek szaggatás nélkül. :((

Meg nem vagyok otthon ezekben a PC játékos dolgokban, de kb mennyibe kerülne egy olyan PC amin az ilyesfajta játékok zökkenőmentesen futnak? Vagy hogy mégis milyen PC-t vegyek? :O

2014. júl. 3. 19:17
 6/14 anonim ***** válasza:
I3, 1gb-s videokártya, 4gb ram, körülbelül ezek lennének a minimumok.. lehet, hogy nem kellene i3,viszont a mostani játékoknak elkell az i5, 1gb-s 256bites videokártya és a 6-8gb ram, habár lehet, hogy valamiből keveset írtam..
2014. júl. 3. 20:50
 7/14 A kérdező kommentje:
Értem, az árára lennék kíváncsi, hogy mennyibe kerülne egy ilyen gép. :)) Na meg egyszerre több játékot is fel szeretnék nyomni rá úgy mint a Thief, meg a COD, meg a legújabbak. Tehát nem 1 játéknak készülne a gép.
2014. júl. 3. 21:07
 8/14 anonim ***** válasza:
200 ezer kb.
2014. júl. 4. 10:15
 9/14 A kérdező kommentje:
Az még a PS4-nél is sokkal drágább. :O
2014. júl. 4. 17:38
 10/14 anonim ***** válasza:
Igen, ezért jobb ha konzolt veszel. Az én PC-m 1 picit durvább ennél. Viszont én valahogy a konzol és pc közt vagyok. Most akarok beszerezni 1 ps4-et. Amúgy valamiért a ps3-on többet játszok, mint pc-n, bár lehet azért van, mert haveroknak is ps3-uk van és a trophy-ban versenyzünk valamilyen szinten. :D
2014. júl. 4. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!