Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A test miért nem képes mindené...

A test miért nem képes mindenét regenerálni sérülés esetén úgy mint ahogy az születésünk előtt is megtette?

Figyelt kérdés

Bővebben tehát ugye a test képes egy sérülés esetén a bőrt regenerálni, a csontokat vagy egyéb kötéseket is, de nem értem, hogy akkor például inakat, vagy mondjuk ha kiszúrom a szememet akkor azt úgy regenerálni, mint ahogy ezt a születésem előtt is megtette, miért nem tudja?

Ha akkor képes volt rá, akkor most miért nem képes?

Talán olyan mint egy számítógép, kap egy kódot, azt eltárolja és az alapján ahogy születésünkkor létrehozta a szemgolyót vagy hasonlókat, most miért nem tudja ezt újra megtenni, elvégre nem az anya testéből hanem a DNS-ből dolgozik, az a memóriája kb.

Lehet, hogy hülye kérdés és az is, hogy hülyeségeket írok, egyszerű emberként kérdem, csak úgy elgondolkodtam rajta, és gondoltam kirakom ide.

Olyan válaszokat lehetőleg nem kérek, hogy "ezt túl bonyolult lenne elmagyarázni", vagy hasonló.

Válaszaitokat előre is köszönöm.

2014. júl. 3. 10:48
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!