Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Wii játék külső hdd-ről való...

Jucsucsu kérdése:

Wii játék külső hdd-ről való futtatás?

Figyelt kérdés
Van egy wii-m, hozzá egy külső hdd amin van sok játék. Töltöttem le játékokat ISO-ban, átkonvertáltam wbfs-be, rátettem a külső winyóra. Felismeri de ha el akarom indítani, lefagy. Több játékkal is próbáltam, mindig ez van. Mit kéne csinálnom, hogy tudjak játszani ezekkel a játékokkal?

2014. júl. 3. 10:17
 1/8 anonim ***** válasza:
Fel van törve?
2014. júl. 3. 11:12
 2/8 A kérdező kommentje:
Gondolom igen, mert egyébként nem lehetne a többi játékkal sem játszani ami a külső hdd-n van.
2014. júl. 3. 12:50
 3/8 anonim ***** válasza:
Melyik játék fagy le mindig?
2014. júl. 3. 13:03
 4/8 A kérdező kommentje:
kb 8-10et próbáltam. Nem hiszem hogy mind rossz lenne.
2014. júl. 3. 16:26
 5/8 anonim ***** válasza:

mi az ami működik és mi nem?

hogy rakod fel?

ntfs vagy wbfs filerendszert használsz?

ntsc? pal?

mindent írj le, lépésről lépésre, mit hogy csinálsz

2014. júl. 4. 11:59
 6/8 A kérdező kommentje:
Tehát lépésről-lépésre: Van a külső hdd-n 69 játék amik mennek. Ezeket nem én tettem fel. (Akitől vettem, ő sem tudja.) Letöltöttem játékokat van amelyik wbfs, mások képfájlban vannak. Ami wbfs azt simán átmásolom a számgépről a külső hdd-re, ami képfájl azt előbb átkonvertálom wbfs-be, majd rámásolom külső hdd-re. Szám gép winyója NTFS. Külső hdd FAT32. A külső winyón lévő játékok neve után van zárójelben egy 6 jegyű kód, és van egy txt fájl amiben ezek a kódok vannak felsorolva és mindegyik után :és még sok szám. De a sok szám mindnél ugyanaz. Ezt is megcsináltam, tehát a felmásolt játék neve után zárójelbe írtam 6 jegyű kód és a txt fájlba is beírtam és elmentettem. Amíg ez utóbbit nem csináltam meg, addig nem is ismerte fel a wii a külső hdd-n az általam feltett játékot. Most már felismeri csak ha el akarom indítani elsötétül a kép és semmi. Ilyenkor áramtalanítással tudom csak kikapcsolni. PAL? Ezt a kérdésed nem értem.
2014. júl. 4. 22:42
 7/8 anonim ***** válasza:
wii backup manager-t használj. ennyi :D
2014. júl. 4. 23:01
 8/8 anonim ***** válasza:

vannak pal és ntsc játékok. ha nem megfelelően van beállítva a loader, az ntsc játékok jobb esetben fekete fehérek, rosszabb esetben pedig nem indulnak el, persze mindez pal rendszerű wii-n.

szóval a legjobb, ha a wii backup managert használod, azzal tutira jól fel tudod rakni a játékokat.

megjegyzés: használj ntfs filerendszert, mert a 4gb-nál nagyobb játékokat nem fogod tudni felrakni, a fat filerendszer ezen korlátozása miatt. persze ntfs esetében is van ilyen, de az több exabyte, így egy jó pár évig emiatt nem kell aggódni :D

2014. júl. 5. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!