Melyik MMORPG-t tartjátok a legjobbnak?
Figyelt kérdés
Mostanában kedvem lett valami igazán jó MMO-hoz de nem tudom mivel érdemes játszani!Mit ajánlotok?(Ha lehet ne hatalmas gépgigényűeket)
Ezek már voltak:
Wow összes része
Dc Universe Online
Aion
Gates of Andaron és Metin2
Lord of the ring online
2014. júl. 2. 17:51
11/13 anonim válasza:
perfect world, muonline, diablo III, darkensang online, gyűrűk ura online(nem jut eszembe az angol neve xd)
12/13 anonim válasza:
LoL.. igaz nem MMORPG, de nagyon jó játék, esetleg még a Drakensang amit még szerettem a Metin2 1-2 szervere: FWMT2 bár azt elrontották, mert kivették azt az optot amitől OP lettél és most 1 vagyont ér, Metin2Mester 90-110-re felszenvedni nagyon nehéz, speciel én nem tudtam, ezért meguntam.
13/13 anonim válasza:
Metin2... bár vannak sokkal jobb grafikájúak tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!