Mondanátok valami jó pörgős játékokat? [PC-re]. Lehetőleg ami Witcherhez vagy Assassin Creedhez hasonlít. Vagy aminek szép grafikája van vagy jó story van benne. Fps, Tps, Rpg illetve Racing vagy MMORPG is lehet.
(Olyan gépem van amin a CoD MW 3 Ultrán megy szóval a gépigény nem annyira akadály de ne írjatok olyat amitől a procim felrobban xD )
Amit ismerek
Metintől,Silroadtól,WoWtól kíméljetek.
Sniper Elite:Össze rész
Sniper Ghost Warrior:Összes rész
Ghost Recon:Összes rész
Prince Of Persia:Összes rész
Batman: Összes rész
Assassin Creed:Összes rész
CoD: Összes rész
Mass Effect:Összes rész
Gta:Összes rész
Crysis:Összes rész
És még sorolhatnám. (Az hogy ismerem nem azt jelenti hogy napokat és hetek játszottam velük. Annyira kocka nem vagyok. )
Ami engem nagyon sokáig lekötött (több 100 órán át), az a Kingdoms of Amalur.
Azokhoz, amiket írtál, hasonló egy kicsit a Dishonored. A Thief is tetszhet, ezt TALÁN az AC-hez tudnám hasonlítani, de teljesen más stílus. Ebben minden a lopakodáson (és lopáson) alapul, nem nagyon lehet benne öldökölni.
Gothic sorozat, RPG játékok, igaz nem olyan jó a grafikája a mostani játékokhoz mert a múlt évtizediek, viszont jó a történetük. Ha modernebb grafikát akarsz akkor a Risent ajánlom, azok fejlesztették azt a sorozatot akik a Gothicot.
The Elder Scrools sorozat, RPG. Több részes. Nyitott világú, az utolsó része a Skyrim, ami über jó játék volt amikor piacra dobták.
Dragon Age, RPG, jó a története, a karakterei emlékezetesek. Az első része 2009 legjobb RPG játéka volt, ha jól emlékszek. De a második részét is ajánlom figyelmedbe, hiába, hogy sokan minősítették azt rosszabbnak mint az elő része. A harmadik része pedig ősszel fog megjelenni ami várhatóan hozza az első színvonalát.
Witcher-t ajánlom még, az is RPG. Jó karakterek, történet, mert a játékokat könyvek ihlették (itthon Vaják sorozatként jelennek meg a könyvek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!