Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mit kell tudni erről a Borderl...

Mit kell tudni erről a Borderlands 2-es karakterről? ( spoiler )

Figyelt kérdés
A neve Rakkman, egy összefoglaló videóba láttam, hogy megnevezték mint különleges karakter. Én viszonylag könnyen megtaláltam a hozzá tartozó ECHO-val.( Ő amolyan battman utánzat? )

2014. júl. 1. 18:46
 1/6 Fluphy8 válasza:
ő egy badass boss nem olyan mint a warrior vagy bunker, de legendary-t is lehet belőle farmolni. Egyébként igen! Amolyan batman utánzat
2014. júl. 1. 20:26
 2/6 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm! :D Kétszer látogattam meg, de nem kaptam sárga fegyvert sajnos. :/
2014. júl. 2. 17:04
 3/6 Fluphy8 válasza:
mivel egy farmolás nem 2 látogatásból áll, mi például barátommal 4órán keresztül farmoltunk :) (de kaptunk pearlescent - világoskék)
2014. júl. 2. 18:59
 4/6 A kérdező kommentje:
"4 órán keresztül farmoltunk" Ezt, hogy érted pontosan? Megöltétek és újra betöltöttétek a pályát? :D
2014. júl. 3. 11:43
 5/6 Fluphy8 válasza:
valahogy úgy, megölöd, kilépetk, ujra csatlakoztok, megölitek és ez ujra meg ujra
2014. júl. 14. 18:25
 6/6 A kérdező kommentje:
Értem. :D Köszönöm.
2014. júl. 16. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!