Assassins Creed IV-nek valaki elmagyarázná a jelenkori eseményeit? [sok spoiler]
Figyelt kérdés
Az Abstergo Entertainment vezetői azok templomosok? Az az IT-s aki meg fülesen mindig utasítgat hogy törj fel ezt meg azt az assassin? Már azt sem értettem, mikor az a fickó aki mindig fülesen utasítgat, elküld a szerverterembe hogy törd föl azt a központi gépet. Akkor ott egy gép hang el kezd beszélni. Az mi? Mondja hogy még nem tud e világra jönni, mert nincs elegendő szinkronizáció meg mittomén. Meg hogy "Isten áldja Duncan Walpoe-t" (az ugye az assassin akit Edward megöl az elején) Szóval mi az a hang a gépből? Meg a végén hogy kerül oda a karanténba az a valaki aki úgy néz ki és olyan nyakéke van mint Robertsnek? Meg ki egyáltalán? Mert úgy beszél magáról mintha nem is emberi lény lenne, csak benne lenne abba a testbe. Ő az aki a számítógépből beszélt? De mi is az voltaképp? Valaki kérem magyarázza már meg ezeket, mert annyira zagyva nekem az egész.2014. jún. 25. 15:42
1/1 anonim válasza:
Előfordulhat! Én is belezavarodtam az AC4-be nekem is jól jönne a válasz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!