Steamen meglévő játékaimat, valahogy át tudom tenni a másik profilomba?
Figyelt kérdés
2014. jún. 25. 21:32
2/10 A kérdező kommentje:
Elajándékozni se? vagy cserélni?
2014. jún. 25. 21:35
3/10 ganjamanya válasza:
Elajándékozni/cserélni akkor lehetséges, ha a játék GIFT formában van. Ha már aktiválva van, tehát adott giftet aktiváltál, vagy cd kulcsot aktiváltál utána a játék örökre azon az accon marad
5/10 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat. Az a "family sharing "micsoda?
2014. jún. 25. 21:47
6/10 ganjamanya válasza:
Egyik accounton lévő játékot megtudod osztani a másik accounton lévő játékkal. Viszont. Mindig csak az adott gépen, valamint a játékkal egyszerre csak az egyik account játszhat. Továbbá vannak nem megosztható játékok is.
7/10 A kérdező kommentje:
Aha, és ezt hogy tudom megoldani? Az nem gond hogy egyszerre csak az egyik accountal tudok játszani.
2014. jún. 25. 23:40
10/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, holnap délután meg is csinálom.
2014. jún. 26. 03:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!