Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Nektem melyik gta jött be...

Nektem melyik gta jött be jobban gta san andreas vagy gta 4 és miért?

Figyelt kérdés
Nekem a gta 4 mert sokkal jobb lett a story(szerintem) jobb a gafika,jobban hasonlít a valóságra pl.:berugás,bowling stb... Meg még sorolhatnám nagyon sokáig. De a ti véleményetekre is kiváncsi vagyok!

2014. jún. 23. 21:24
 1/9 segal jusko válasza:
9%
Gta 4 a jobb. Jatszottam mind a kettővel, es a 4 baszottul jobb! Jobb a grafika, nem regi stílusú, stb...
2014. jún. 23. 22:08
 2/9 anonim ***** válasza:
75%
Egyértelműen szar a 4. San Andreas fényévekkel jobb. A 4-nek szar a története, idegesítő karakterei vannak, szar játéktér, szar küldetések, optimalizálatlanság, szar zenék.
2014. jún. 23. 22:12
 3/9 A kérdező kommentje:

Most komolyan ilyen parasztok nem lehettek! Feltettem egy normális kérdést erre az a válasz hogy "megbXszod" meg "tipikus hülye játékos" tisztelet a kivételnek(harmadik).

Nem tudom mit veritek a nyálatokat mikor azt írtam hogy SZERINTEM JOBB nem azt írtam,hogy márpedig gta 4 a jó és mindenki nevében mondom.Ismeritek a SZERINTEM szót? De hát ez van vannak nagyon paraszt emberek a világon meg vannak normálisak!

2014. jún. 23. 23:14
 4/9 A kérdező kommentje:
2005 ki is a hülye?
2014. jún. 24. 00:05
 5/9 A kérdező kommentje:
oké főnök te nagyon okos vagy, még nem találkoztam ilyen okos emberrel mint te, kultúrált módon szépeket írogatsz erre az oldalra. Oh istenem,nem is tudom hogy köszönhetném meg,az ilyen embereket szeretem akik ilyen szépeket írnak nekem és kedvesek.
2014. jún. 24. 00:16
 6/9 anonim ***** válasza:
Könyörgöm ne nagyon hasonlítgassuk már össze őket. A SA története, zenéi, meg maga a kor 100x jobb, de a játékmenet és grafika meg egy fos, nyilván mert régi, persze abba a korba meg csúcs volt. Én rengeteget játszok/játszottam a 4 el, és már nem is bírnék a SA val játszani, pedig ha úgy vesszük az ezerszer jobb, de hát kicsit elavult már. Story szerintem egy szar a 4 be, tök unalmas, ugyanazt kell csinálni kb. de az eflc viszont baromi jó ötlet volt, meg azért volt 1-2 jó küldetés. De a SA az végig rohadt jó volt és változatos.
2014. jún. 24. 13:28
 7/9 anonim ***** válasza:
Az első mondatot azt nem is akartam írni...
2014. jún. 24. 13:29
 8/9 anonim ***** válasza:
Én azt vettem, észre, hogy csak a fiatalabbik korosztály szereti a GTA 4-et,( bár ez nem meglepő, mert az az újabbik rész. )
2014. jún. 24. 15:08
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem a San Andreas. A 4 szerintem nagyon unalmas.
2019. jan. 9. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!