Istvanbarat kérdése:
GTA San Andreas-hoz kellene segítség?
Figyelt kérdés
Olyan kérdésem lenne, hogy hogyan lehet a Gta San Andreas-ba a garázsok férőhelyeit megváltoztatni?2014. jún. 23. 11:31
1/7 anonim válasza:
nem. Ez a gta san andreas már rég kiment a divatból! Szerintem állj át a gta 4-re mint mindenki
3/7 anonim válasza:
az is igaz én addig a gta 4-el kockulok
4/7 Nemohalacska válasza:
Te jó ég! Kiment a divatból...
Mintha az emberek csak azért játszanának bizonyos játékokkal mert "Az a divat".
Megáll az ész! :I
5/7 anonim válasza:
nem így akartam fogalmazni.Akkor mondjuk úgy hogy egy szar játék szar grafikával ez már jobban tetszik
6/7 Nemohalacska válasza:
Nem xD
Szar játék.
Mihez képest?
Az utána megjelentekhez képest persze. :)
Annó amikor a San volt a legújabb akkor az volt istenítve úgy mint most a GTA 5. Aztán jön egy nála újabb s akkor a GTA 5-öt fogják leszarozni holott nemrég azért őrült meg mindenki.
Csak arra akarok kilyukadni hogy ami régi az nem feltétlenül szar. Egy játék nem attól játék hogy "jó" grafikája van.
7/7 anonim válasza:
Valószínű igazad lehet. De tudod,kinek a papp kinek a pappné. Na mindeg nekem nagyon bejön ez a bérgyilkolás pénzért gta 4 story. Nekem valószínű azért nem jött be a gta sa,mert 2008-ban próbáltam ki amikor ugye jött a gta 4 őrület.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!