Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Az Assassins Creed Unity-ben...

Az Assassins Creed Unity-ben mi lesz az egyedi a többi Assassins Creeddel szemben?

Figyelt kérdés

2014. jún. 23. 12:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Elég sok újítás lesz, mint a kooperatív sztorimód, és valószínűleg jobb lesz a harcrendszer is. Túl sokat nem tudunk róla, de a Ubisoft nem szokott szart adni ki a kezéből.
2014. jún. 23. 12:11
 2/5 anonim ***** válasza:
új mozgások, harcrendszer, amik egyszerűen zseniálisak lettek szerintem. Co-op, új fegyver, de többet nem tudok. :D
2014. jún. 23. 13:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Koperatív,új fegyverek, új mozdulatok
2014. jún. 23. 13:54
 4/5 anonim válasza:

Lesz pár valós méretű helyszín amiket nem zsugorítottak le a pályatervezők.

Az épületek jelentős része bejárható.

A külön küldetések párhuzamosan is futtathatóak.

Ráadásul (ne kiabáljuk el) Ezio óta most kapunk először normális assassin karaktert.

Magyarul rendesen helyrerakják a játék rendszereit, de se hajók, se lovak, se vadászat, se assassin iskola. Bár úgy tudom ezekből már mindenkinek elege van.

2014. júl. 8. 11:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Az előttem lévő jól leírta még annyit tennék hozzá hog karakter készítés is lesz több mint 200 darab "ruha" lesz választható. Coop küldik abból is 2 fajta. De a story sajnos nem lesz coop. és igen tökéletes mozgás és új harcrendszer. az 1. rész harcrendszerét újították fel egy kicsit.
2014. aug. 23. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!