Ki mit vár ősszel? Assassins creed unity vs gta 5
Figyelt kérdés
2014. jún. 21. 09:23
1/8 anonim válasza:
GTA 5, az AC már tiszta Call of Duty lett, évente jövő tömeggyártott kaka, ami tökmindegy hogy milyen minőségű, úgy is megveszi majd mindenki, és ezzel tisztában is vannak a fejlesztők. A GTA sem egy világmegváltó játék, de vannak benne kreatív ötletek, na meg Trevor meg Michael már megéri :D
2/8 anonim válasza:
ink GTA V. Attól félek hogy ez az AC nem lesz jó főleg h 2 is jön ebbe az évbe szóval én nem számítok semmi jóra AC-fronton. már a Black Flag se lett a legjobb.
3/8 anonim válasza:
AC? Na ne röhögtess, persze, hogy a GTA V -t.
4/8 anonim válasza:
Mivel megvan már a GTA V-t ps3-ra, így az AC-t várom. Ezek mellet meg a Fifa 15, Witcher 3, The Forest-Rust, kiadását várom a Q3-Q4-be.
7/8 anonim válasza:
AC, mivel a GTA V-öt sztoriját már vagy 4 szer vittem végig, a játékot meg egyszer 100%-ra.
8/8 NicolasRT válasza:
Szerintem nem nagyon lehet összehasonlítani, mert mind a kettő másért tetszik és másért jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!