Pro Patria kérdése:
Steam-en vett C&C 3 Tiberium Wars-ot hogyan magyarosíthatom?
Figyelt kérdés
Először a Kane's Wrath-ot telepítettem, és angol nyelvű volt, beállításokban sem találtam lehetőséget ezellen tenni. Gondoltam, ha telepítem a Tiberium Wars-ot, az biztosan magyarul lesz, és majd - mint amihez az előbbi modként készült - majd azt is felülírja.
De az is angol.
A többi játékomnál nem tettem semmit, ahogyan a Steam-et magyar nyelvűre állítottam, automatikusan az eddig használt játékaim is azok lettek.
2014. jún. 21. 23:57
1/1 A kérdező kommentje:
Magyarosításokat letölthetővé tevő oldalon kerestem, de a Kane's Wrath-ot nem találtam, és nem is tudom, hogyan kellene telepítenem hozzá.
2014. jún. 21. 23:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!