Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Van ilyen Star Wars játék PC-re?

Van ilyen Star Wars játék PC-re?

Figyelt kérdés

Létezik olyan Star Wars játék PC-re, ami az eredeti star wars részeket adja játék formájában a Baljós árnyaktól A jedi visszatérig?

Mert tudom, van a LEGO Star Wars, de van olyan is, ami élethűbb, és nem LEGO?

Csak mert látom mindenhol, hogy van ilyen force unleshead meg clone wars

De én ezeket csak ilyen jedis játékoknak tartom, kicsit sem star warsnak.

Számomra még mindig az 1-6-ig trilógia a Star Wars, meg majd a 7.-ik.

Nem is tudom minek kellett ezt a sok szar """Star Wars-t""" megcsinálni, na jó még a clone wars el is megy, mert az 2. és 3. rész közötti törteénések, de a többi...

Na jó most eltértem a tárgytól, de az igazi star wars miért szennyezi ez a sok unleshead féle szar?

Ez az egyik kérdésem, a másik meg az elején van, hogy van-e olyan játék amit én keresek.

Köszi

2014. jún. 10. 01:02
 1/7 Warren Scott ***** válasza:

Tudom mire gondolsz, és igazad van.

Sajnos azonban nem tudom, számodra mi határozza meg konkrétan egy játék esetében, hogy "igazi Star Wars" érzésed legyen tőle.

Ha csak a játéknak az eredeti három részhez hasonló hangulatára gondolok, akkor a Star Wars Battlefront 1-2 amit tudok ajánlani, mert az eredeti három részben szereplő katonák illetve egységek is használhatóak benne.

Gyakorlatilag a Battlefield játékok koppintásai, de kellemes időtöltés. Persze történetet ne nagyon várj tőle, mert a játék természetéből eredően nem éppen történet orientált.

Esetleg a nagyjából azonos időben játszódó Star Wars Jedi Knight Academy illetve Jedi Outcast ami még irányíthatósága és hangulata szempontjából jól sikerült, bár ezek is kb. a jedikre koncentrál.

Az Unleashed sorozat sajnos kimondottan lebutított konzolos érzésű dolog. Van benne pár filmszerű, látványos jelenet és a történet is elmegy, de összességében nehézkes és erőltetett.

Szólok ha valami eszembe jut ami az általad említett időben játszódik és jó. :P

2014. jún. 10. 08:08
 2/7 anonim ***** válasza:

Nekem csak az eredeti trilógia jön be, a Baljós Árnyaktól a Sithek bosszújáig meg úgy elmegy. A parafa állú obiwanos, bagolyfejű yodás rajzfilmsorozatot meg nem nézem, nincs hozzá gyomrom.

Amúgy szerintem a Force Unleashed egyáltalán nem rossz! Mondjuk én csak PS2-n játszottam, de nekem tetszett, a sztorija is. Számomra nagyobb hangulattal rendelkezett mint az új trilógia bármelyik része.

Állítólag minden idők legjobb játéka a Star Wars Knights of the Old Republic (2004) és ennek a folytatása. Én nem játszottam vele, de megvan, egyszer ki akarom próbálni.

2014. jún. 10. 13:05
 3/7 Warren Scott ***** válasza:

Ha jól sikerült Star Wars játékokra bővítjük a kérdést, akkor valóban akadnak jó darabok. (az eredeti kérdés az eredeti három rész idején játszódó játékokat kerestünk :P)

A Knights of the Old Republic 1 és 2 tényleg jók történetük szempontjából, bár a játékmenet kicsit furcsának hatott elsőre.

FPS nézetben pedig a történetében és játékmenetében is kiváló Republic Commando. (érzésre olyan mintha a Brothers in Arms lenne Star Wars köntösben :D)

2014. jún. 10. 13:55
 4/7 A kérdező kommentje:

Oké, köszönöm.

Én azt a hagyományos 6 részt tartom az igazinak, ami a baljós árnyaktól a jedi visszatérig megy filmben.

Ha Star Wars, akkor csak ez.

2014. jún. 10. 16:24
 5/7 anonim ***** válasza:

Huhúú, tényleg, Republic Commando! Nah az nagyon isten!

Egyébként sajnálom kérdező hogy csak ezeket tartod jónak, mert így lényegében csak kevesebb jót élsz át a star wars univerzumban. Nekem a Republic Commando pl jobban tetszett mint bármelyik az első 3 rész közül. A Jedi Outcast meg talán a kedvenc játékom ami valaha készült.

2014. jún. 10. 17:14
 6/7 A kérdező kommentje:
Na mindegy, köszönöm a válaszokat.
2014. jún. 10. 22:02
 7/7 anonim válasza:
Szerintem a történrt szerint szeretsz játszani akkor csak a star wars phantom menace pc játékot tudom.
2015. márc. 3. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!