Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Tényleg így van az autós...

Tényleg így van az autós játékoknál, vagy én tévedek?

Figyelt kérdés

Régebben sokat játszottam NFS-el, Baja 1000-el Crc 2005-el és még sorolhatnám. Most újra játszom ezekkel a játékokkal és megint azt tapasztalom, hogy egy pár játékban nehezebb az irányítás amint az élre állok. Úgy értem, jobban csúszkál a kocsi, nagyobb a kanyarív ugyanannál a sebességnél iylesmi. Persze ha visszaesek a 2. helyre megint úgy viselkedik a gép ahogy azt várom.

Ez tényleg így van, vagy rosszúl érzem?

2014. jún. 21. 13:20
 1/3 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom hogy így van e, de pl ami miatt nem szeretem túlzottan az autós játékokat az ez (Részlet a Need For Speed Most Wanted 2005 élményeimből)

- A gép mindig tökéletes íven megy, még akkor is ha kicsúszik (odateleportál, de úgy, hogy max sebességen kezd)

- Úgy forog az ellenséges autó, mint egy tank

- Éleskanyarban, 200 KMH-val, nitrózva tökéletesen fordul

- Ha nitrózol, az ellenfél is automatikusan begyorsul, mindenféle ok nélkül.

- Az ad neki nehézséget, hogy minden ok nélkül az utolsó körben a gép által irányított autó megtáltosodik, jóval gyorsabb lesz mint azelőtt, és nem igazán tudsz mit tenni ellene.

Szóval lehet nem hülyeség amit írsz, de hozzáteszem én még nem tapasztaltam.

2014. jún. 21. 14:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Úgy van, ahogy az első írja. Amit te írsz, az inkább az izgulásnak köszönhető. Első helyezettként stresszben vagy, hogy az is maradj.
2014. jún. 21. 15:20
 3/3 A kérdező kommentje:

Stresszelni max attól szoktam amikor első helyen megyek addig tökéletesen és egyszercsak minden látható ok nélkül ugyan az a pinduri pukli amin előtte már vagy 3x átmentem úgy eldobja a kocsit, mint a parasztbácsi a kapanyelet. Egyébként nem emelkedik a pulzusom :D

Azt mondjuk igaz, hogy az utolsó körben mindig szinte tökéletesen megy az ellen... 15mp-s előnyt is ripsz-ropsz ledolgozza.

Pont ezek miatt utáltam meg anno ezeket a játékokat.

2014. jún. 21. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!