Melyik lehet ez a játék?
Figyelt kérdés
Egy autós játékot keresek, aminek nem emlékszem a nevére, és nem találom meg sehogy, régebben találtam. Ha jól emlékszem 3d-s, autós versenyzős játék volt. A képpontok nagyobbak voltak, jól látszódtak, (de nagyon jó volt a grafikája). Azt hiszem több pálya is volt. Egy városi, ahol talán ilyen alagút-féleségek is voltak, egy tengerpartos-pálmafás, meg valamelyiknél a végén ilyen rózsaszín fák voltak. Semmire nem emlékszem a nevéből, és azt sem, hogy milyen oldalon találtam :/2014. jún. 19. 14:44
1/1 anonim válasza:
Úúúú! Ezt a játékot én is ismerem és én is imádtam! De most (a hangsúly a moston van) nekem se jut eszembe a neve!:( megvan a régi telefonomon szóval nemsokára küldök mégegy választ és abban megírom a nevét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!