Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Monopolyban mire való a...

Monopolyban mire való a villanykörtés és vízcsapos mező?

Figyelt kérdés
A klasszikusra gondolok, a többit nem ismerem.
2010. jan. 3. 03:04
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha te birtoklod, és az ellenfeled arra a mezőre lép, akkor annyiszor 1000-ret fizet, amennyit dob.

Szóval, ha 4-est dob, akkor 4000-ret fizet.

(Egyébként a szabályzatban minden le van írva. És úgy emlékszem, hogy ez még a birtoklói kártyának az elején is le van írva.)

2010. jan. 3. 03:55
 2/5 A kérdező kommentje:
De ott több szöveget ir, ez nem brutális egy kicsit, mrt ott valami más feltételek is vannak.
2010. jan. 3. 04:07
 3/5 anonim ***** válasza:

Első vagyok!

A te kedvedért elővettem és ez van ráírva:

VÍZMŰ TÁRSASÁG

Ha egy Közmű van a tulajdonodban, akkor a bérleti díj a dobott szám négyszázszorosa.

Ha mindkét Közmű a tulajdonodban van, a bérleti díj a dobott szám ezerszerese.

JELZÁLOGKÖLCSÖN értéke: 7.500 Ft

Jelentésük:

Szóval, hogy ha csak a vízmű vagy csak az elektromos társaság van a te tulajdonodban, akkor az ellenfeled, aki arra a mezőre lép, a dobott szám négyszázszorosát fizeti ki neked.

Ha a vízmű és az elektromos társaság is a te tulajdonodban van, akkor az ellenfeled, aki a vízmű vagy az elektromos társaság mezőre lép, a dobott szám ezerszeresét fizeti ki neked.

Remélem a jelzálogkölcsön fogalmával már nincs probléma.

Ha van, akkor nyugodtan írj, és megválaszolom.

2010. jan. 3. 19:58
 4/5 A kérdező kommentje:
Megértettem, köszi, kicsit a jelzálogot magyaáznád? köszi. Ez nekem még mindig túl brutális, de azért jó mező.
2010. jan. 4. 18:27
 5/5 anonim ***** válasza:

Én szerintem azt jelenti hogy jelzálogba adhatod ha nincs már pénzed! Jelzálogkölcsönt kapsz rá 7.500 Ft-ot. Cserébe viszont ha rá lép az ellenfél semmit nem kell fizetnie neked. Ha összegyült egy kis pénzed akkor részletekben visszafizetheted a banknak a kölcsönt és visszakapod úgy a telked ahogy volt. De egy összegben is kifizetheted ha úgy gondolod!

Játék elején érdemes megeggyezni arról hogy ilyen esetekben mennyi legyen a törlesztő részlet körönként vagy fordulónként

2010. jan. 8. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!