Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Halo történet pls felvilágosít...

Halo történet pls felvilágosítást?

Figyelt kérdés

Ősszel megkaptam a Halo 4-et tavasszal megvettem a 3-mat...

A háromba ugye az összes Elit velünk van, szövetségesünk, és a gonoszok pedig valami krokodilemberszerüségek de a négybe viszont egy krokodilizé sincsen és az elitek a rosszak!! Hogy lehet ez?? Vannak a covenantok akik több űrlény fajhoztartoznak és ilyenek pl Grunt, Jeckal, és a krokodil-izé, de az elitek csak a négybe támadnak ránk, a háromba csak szövetséges elitekkel vagyunk!! egy idő után újra gonoszok lettek az elitek is??

2014. jún. 15. 11:25
 1/4 anonim válasza:

Remélem még időben küldöm a választ. :)

Na szóval, a Halo 3-ban az Elite-ek a szövetségeseink, amely faj ugye a Covenant-hoz tartozik. Ilyen fajok még a Grunt, Jackal, Hunter, és a Brute. A Halo 3-ban a főellenség a Flood, azaz az Áradat. Ezek a lények parazitaszerű élősködők, amelyek minden életet felélnek a galaxisban. E miatt a faj miatt hozták létre a Forerunnerek/Előfutárok a Halo gyűrűket, amik elpusztítanak minden életet több ezer kilométeres körzetben (ha aktiválják őket), megfosztva ezzel a Flood-ot a természetes élelemétől. A Halo 4-ben ugye már 3 év eltelt a Halo 3 óta, és Master Chief/Főnök arra kel fel a Forward Unto Dawn fedélzetén, hogy a Covenant megtámadta, ergo már nincsen fegyverszünet az emberek és a Covenant között, így az Elite-ek is az ellenségeink megint. A Halo 4-ben egy új fajjal ismerkedhetünk meg, a Promethean-okkal, akik egy ősi faj, és természetesen új fajta fegyverekkel is rendelkeznek. A játék során a Promethean-ok szövetséget kötnek a Covenant-tal, így mindenki szövetkezik az emberek és Master Chief ellen. A Halo 4 célja, hogy megakadályozzuk a Promethean fővezért, a Didact-ot, hogy elpusztítsa a Földet. Erről szól igazából a játék, remélem tudtam segíteni :) A Halo 5 pedig a Halo 4 folytatása lesz, mivel a Halo 1,2,3 után a Halo 4-et nem a Bungie, hanem a 343 Industries készíti, aki egy új trilógiával, a Halo 4,5,6-tal akar meglepni minket. :)

2014. júl. 11. 11:28
 2/4 anonim válasza:

Még azt hozzátenném, hogy amikor a Halo 3 játszódik, a Halo történetében akkor van a Great Schism, ami magyarul körülbelül annyit jelent, hogy nagy hitszakadás. Ekkor három frakció harcolt a hatalomért.

1. az emberek és az Elite lázadók (szóval nem az összes Elite állt át, csak amelyek nem értettek egyet a Próféták vezetési stílusával.

2. a Covenant a Próféták vezetésével (egyházi vezetők)

3. a Flood/Áradat

2014. júl. 11. 12:08
 3/4 anonim válasza:
Bocsi, még azt hozzátenném, hogy a Halo 4-ben azok gonosz Elite-ek. Cortana meg is jegyzi, hogy: "Some elites just want to see the world burn, azaz néhány Elite csak látni akarja égni a világot ---> magyarul még vannak jó Elite-ek, csak azokkal nem találkozunk a játékban :)
2014. júl. 12. 17:53
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi bár a nagyját tudtam, nem kellett volna ennyit írnod de felvilágosult lettem. :D kössz! A halo legyen veled!!
2014. aug. 12. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!