Mért dobál ki folyton? (Oblivion)

Fontos lenne h mit dob ki...:P
Ám meg lehet hogy egy Modtól amit hozzá raktál:P

Leszedtem a magyarosítást hozzá, én is felraktam, és nem, nekem se lett sokminden magyar. Le is töröltem,mert gondoltam, ez generálja a hibát.
Amúgy azt írja, '0x0000' not read on '0x0089' vagy valami hasonló. Printscreent nem tudok mutatni, mert nem rakja ki már, csak a háttérben, és így indíthatom újra a gépet.
Régebben, kb 1 éve működött rendesen, azóta semmit nem változtattam a gépen.

a magyarítás mindent lefordít 100%ban a játékban. Eleinte nekem is szar volt, de utána rendesen elolvastam minden feltételét, és azóta működik.
ja és van 2 peccs a játékhoz, és egy nemhivatalos peccs is, tegyed felfele őket. amúgy az elder scrolls széreia nagyon kényes ilyen téren, egy rosszul telepített mod is tönkrevághatja. Vagy van amikor csak magától romlik el. a mentéseidet tedd biztonságos helyre, majd telepítsd újra. több mint valószínű hogy menni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!