Pinci kérdése:
Miért dob ki folyton az Oblivion?
Figyelt kérdés
Letöltöttem az The Elder Scrolls Oblivion-t, letöltöttem hozzá a teljes magyarítást. Betölti a menüt, új játékot kezdek, kiválasztom a fajomat, meg minden más egyébet, ott vagyok a börtöncellába, és amikor mennék oda a rácshoz hogy bejönne az a rész hogy az Őr mondja hogy menjek onnan, és álljak a falhoz, amint közelebb érek a rácshoz kidob. Utánna elínditottam a játékot, az adatfájlokból kiszedtem a magyarítást, ekkor a menü magyar maradt, meg még pár rész, de így megy a játék, ha tovább megyek angolul és elmentem egyrésznél, majd vissza kilépek és beteszem a magyarítást és betöltöm egyből kifagy. Régen ugyan erről a gépemről játszottam a játékkal magyarul, azóta újra telepítve se lett csak letöröltem helyhián miatt a game-t most feltettem és ez a problémám. Valaki megoldást?2011. okt. 8. 18:41
1/2 A kérdező kommentje:
***** Jah, és innen töltöttem le.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. okt. 8. 18:43
2/2 anonim válasza:
Úgy látszik a warez verzió meg a magyarítás nem komálják egymást. Vagy rosszul telepítetted a magyarítást (nincs(enek) fent a kellő patch(-ek), vagy valami).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!