Miért van az, hogy a PC-sek orrba-szájba szarozzák a R*-t meg a GTA V-t, de azért akarják, hogy kijöjjön PC-re?
Figyelt kérdés
2014. jún. 8. 08:59
1/9 anonim válasza:
Szerintem aki sz**rozza az nincs még 15 éves sem, a kis fikagépek szoktak szidni mindent úgy hogy nem is ismerik.
Meg a buta emberek.
Ignoráld.
2/9 anonim válasza:
1.A PC-sek inkább menjenek vegyenek újabb videókártyát!
2.Menj fel Watch Dogs fórumokra, nézd meg miről beszélnek a gyökerek!(egy betű nincs arról, h játszana, hanem 100% hoki, h a játék h fut, igazi nyomorékok)
3.Azt hiszik, h ha vergődnek meg fenyegetőznek akkor a R* összeszarja magát.
4.A játék egy hónappal ezelőtt járt 33 milliónál, pont leszarják azt a pár százezer PC-st.
3/9 anonim válasza:
A gta iv miatt megy a fikázás, ami egy sz.r optimalizálatlan fos, és egy atomerőmű nem elég neki a normális futáshoz. Nem a játékélménnyel van a gond, hanem a technikai oldallal.
4/9 anonim válasza:
Azért szarozzák a kedves R*-t mert a konzolos megjelenés óta annyit bírtak kinyögni, hogy majd akkor adják ki PC-re, ha lesz akit érdekel. Kezdetben engem is érdekelt meg is vettem volna, de most már ha ki is jön kizárt, hogy megvegyem. És ezzel nem csak én vagyok így.
6/9 anonim válasza:
Az E3-as bejelentés után jót röhögtem a 3. válaszon :'D
8/9 anonim válasza:
Mostmár a régi konzolosok fikázzák meg már nem csak ők fognak tudni játszani vele:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!