Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért van az, hogy a PC-sek...

Miért van az, hogy a PC-sek orrba-szájba szarozzák a R*-t meg a GTA V-t, de azért akarják, hogy kijöjjön PC-re?

Figyelt kérdés

2014. jún. 8. 08:59
 1/9 anonim ***** válasza:

Szerintem aki sz**rozza az nincs még 15 éves sem, a kis fikagépek szoktak szidni mindent úgy hogy nem is ismerik.

Meg a buta emberek.

Ignoráld.

2014. jún. 8. 09:06
 2/9 anonim ***** válasza:
38%

1.A PC-sek inkább menjenek vegyenek újabb videókártyát!

2.Menj fel Watch Dogs fórumokra, nézd meg miről beszélnek a gyökerek!(egy betű nincs arról, h játszana, hanem 100% hoki, h a játék h fut, igazi nyomorékok)

3.Azt hiszik, h ha vergődnek meg fenyegetőznek akkor a R* összeszarja magát.

4.A játék egy hónappal ezelőtt járt 33 milliónál, pont leszarják azt a pár százezer PC-st.

2014. jún. 8. 09:20
 3/9 anonim ***** válasza:
19%
A gta iv miatt megy a fikázás, ami egy sz.r optimalizálatlan fos, és egy atomerőmű nem elég neki a normális futáshoz. Nem a játékélménnyel van a gond, hanem a technikai oldallal.
2014. jún. 8. 09:23
 4/9 anonim ***** válasza:
Azért szarozzák a kedves R*-t mert a konzolos megjelenés óta annyit bírtak kinyögni, hogy majd akkor adják ki PC-re, ha lesz akit érdekel. Kezdetben engem is érdekelt meg is vettem volna, de most már ha ki is jön kizárt, hogy megvegyem. És ezzel nem csak én vagyok így.
2014. jún. 9. 12:49
 5/9 anonim ***** válasza:

09:20

rólad is süt az értelem!

2014. jún. 10. 21:56
 6/9 anonim ***** válasza:
Az E3-as bejelentés után jót röhögtem a 3. válaszon :'D
2014. jún. 13. 16:05
 7/9 anonim ***** válasza:
Bocsánat 2.
2014. jún. 13. 16:05
 8/9 anonim ***** válasza:
Mostmár a régi konzolosok fikázzák meg már nem csak ők fognak tudni játszani vele:D
2014. jún. 17. 11:41
 9/9 anonim ***** válasza:
1234-ABCD-5678-EFGH
2014. júl. 5. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!