Ismer valaki egy igazán jó Minecraft (1.7.4) szervert?
Figyelt kérdés
Üdv! Tud valaki egy tényleg jó minecraft szervert? Én nem találok, a hírdetőoldalak televannak spamelve a "tömegszerverekkel". Szinte hetente nyílik 2 de mind ugyanolyan. Szeretnék egy olyan szerveren játszani ahol tényleg egy jó társaság van. Pár dolog amit fontosnak tartok:
- Érett staff(nem kell feltétlen +18-nak lennie mert láttam már fiatal admint aki normális volt)
- Rangmentes (Sok a pay2win szerver. Ha nem veszel ilyen meg olyan rangot akkor renteget funkció nem érhető el a számodra, az ilyeneket nem szeretem. Az egyenlőség a jó.:))
- Jó társaság
- Survival (kreatívot, skypvp-t és egyéb szervereket nem szeretem)
Nagyjából ennyi...
Ha esetleg valaki ismer ilyen szervert az legyenszíves ossza meg velem. Előre is köszönöm!
Üdv: Katalin
2014. jún. 2. 11:40
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!