Rocky_Max 2 kérdése:
Minecraft szar HIBA!?
Figyelt kérdés
Jelenleg az 1.2.5 kisé modolt vagyis efy modpackel játszok nem tom hogy ez a hiba bene vane a sipla 1.2.5-ben de nem tetszik!
Na az a hiba mikkor gerenálok egy lapos világot akko megy, épitek a kózelben egy házat kretivban jó hülyülök és egy szer meg öl egy zombi akkor le spawnol keresem a házam de seholsem kapom a házamat!!!
Olyan is volt mikkor le spawnoltam, közvetlen mélém tetem egy blokot és mokkor meg haltam akkor nem oda döböt visza!!! Van erre megoldás? Esetleg mod? Azon kivül hogy leteszek egy ágyat és lefekszek!
Elöre is én köszönöm a válaszokat!
2014. jún. 1. 10:47
2/5 A kérdező kommentje:
Jó kösz, ez a 1.7.2 -ben van de nekem a megoldás az 1.2.5-re kellene mert aban a verzioban nem voltak parancsok még a chetbe se lehete irni.
2014. jún. 1. 14:20
3/5 A kérdező kommentje:
Meg fogalmazom érthetöen:
Ha lapos világot csinálok, akkor halál után ujra tölti a mapot és akkor más helyre spawnaol és mindent ujra generál és elvesznek az épitmények!
2014. jún. 1. 15:16
5/5 anonim válasza:
nincsen neki elállítva semmi ez ilyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!