Euro Truck Simulator 2-ben mi szerintetek a legjobb "taktika"?
Én magam a legalacsonyabb hitel felvétele mellett döntöttem, mert a törlesztése stabilan megoldható, ha ésszel gyüjtöd be a fuvarokat.
Egy Renault Magnumot vettem, ami nem túl izmos, de jó rálátásod van belőle a dolgokra (legalábbis jobb mint a Volvókból) és a fejlesztései is viszonylag olcsók meg pofásak.
Sürgősségi fuvarokra nem volt igazán érdemes vállalkozni vele mert a viszonylag alacsony lóerők miatt a gyorsulással elég lassan sikerült megindulni dombnak felfelé, ezért inkább a hosszú távokra specializálódtam.
Aztán miután ezt a vasat már szénné tuningoltam, átnyergeltem egy Volvóra, majd' dupla lóerővel és a Renault beszámítási költsége is jó volt.
A lényeg, hogy fuvaronként minimum 10 000-et akassz le és akkor a törlesztéssel sem lesz gondod és lassacskán gyüjtesz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!