GTANiko kérdése:
Miert nem tudnak fellepni az 1.7.2 Bukkitos tort minecraft szerveremre?
Figyelt kérdés
Craftbukkit 1.7.2 R0.3 Legujabb verzio.Whitelist kikapcsolva.Csak en tudok fellepni es a tesom (egy gep)2014. máj. 31. 17:54
1/16 A kérdező kommentje:
Amugy ezt irja ki a jatekosoknak akik fel akarnak lepni: java.net.ConnectException:Connection timed out:no further Information:/188.173.233.51:25562
Csak a jatekosoknak nekem nem
2014. máj. 31. 19:53
2/16 anonim válasza:
kapcsold ki a tűzfalad, hamachit remélem nem kell mondanom
3/16 A kérdező kommentje:
De en kikapcsoltam a Windows Tuzfalat hamachi nelkuli mert a www.whatsmyip.org-rol neztem
2014. jún. 1. 09:35
4/16 adventurer111 válasza:
Port forwardot megcsináltad ha routered van? Ha nem akkor innen megtudod nézni: [link]
5/16 A kérdező kommentje:
Nem routerem van.DE PLS SEGITSETEK REGEN MENT
2014. jún. 1. 17:18
6/16 anonim válasza:
gondolom nem jó ip-vel csináltad a szervert
néz egy tutorialt
7/16 A kérdező kommentje:
kuldjel egy olyan tutorialt ami megfelelo lenne de hamachi nelkul pls segits
2014. jún. 2. 14:42
8/16 anonim válasza:
sztem jól csináltad max nem nyitottál portot vafy ha nyitottál akkor a helyi ip-vel azért csak azok tudnak felmenni akik a ti neteteket használja ha nyitottál portot ott az ipv4címet add meg hnap majd küldök linket csak telefonról vagyok most
9/16 anonim válasza:
itt a tutorial
10/16 A kérdező kommentje:
nem jo tutoriallal se mert kiirja amikor beirom az ip a neten nem hoz elo semmit
ES NEKEM MUKODIK MASOKNAK IRJA KI AZT HOGY CAN'T REACH SERVER
2014. jún. 3. 15:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!