A minecraft szerveremre nem tud más feljönni mióta újra lett telepítve a windows. Miért?
Figyelt kérdés
Csináltam egy minecraft szervert ami működött. Ezt lemásoltam és az újratelepítés után vissza raktam a gépre, viszont ekkor már nem tudott haverom csatlakozni. A java 6 és 7-nek a 32 és 64 bites verzióját letöltöttem, a tűzfalat és a vírusirtót kikapcsoltam, a router-t beállítottam, szolgáltatót nem váltottunk, a szerver nem ír ki hibát. Mi lehet a probléma oka?2014. ápr. 7. 18:39
1/4 anonim válasza:
Te feltudsz menni az ipdel a szerverre vagy csak localhostal?
Ha csak localhotal akkor az server-configban lehet valami elírva vagy a router beállításokkal. Nekem is volt ilyen problémám és a baj az új ipcím volt. De ha ezek mind jók probáld meg a szerver futtatása elött killelni a java.exét, ez is probléma szokott lenni nálam.
2/4 anonim válasza:
Újra raktad a gépedet -> Új a külső IP címed
Változtasd meg az ip csatlakozásokat...
3/4 GTANiko válasza:
Nem!Az a baj hogy 10000 problema lehet:
white-list:false
AZ Indtodban .bat ird at a true false-re
Nezd meg az ip-t:whatsmyip.org
Hamachis akkor masoknak is meg kell legyen az a halozat es az a Hamachi verzio
Ha nem kompatibilis ket plugin akkor nem indul el
Ne ird be mas ip-et mint a tied
online-mode:false
Remelem segitettem
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Kiderült, hogy az új vírusirtóval volt a gond, (annak ellenére hogy kikapcsoltam) de átállítottam és megoldódott.
2014. jún. 1. 21:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!