Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Az only-craft oldalán mi a...

Az only-craft oldalán mi a varázsszó?

Figyelt kérdés
Egyszerüen nem találom, miota meg lett változtatva...

2014. máj. 30. 16:52
 1/7 A kérdező kommentje:
Privátba légyszi! ;) így senkit nenm büntetne mester 26, az a kedves admin, aki változtatgatja a varázsszavakat ;) jó kis admin...
2014. jún. 2. 22:07
 2/7 A kérdező kommentje:
Válaszokat továbbra is várok uzibe! ;)
2014. jún. 25. 00:12
 3/7 anonim ***** válasza:

Én sem tudom...

Próbáltam azzal, hogy "elolvastam" ,de nem jó.

Mindenfélét próbáltam.

A szabályzatot 2- szer elolvastam, de hiába.

Pls mondjátok meg nekem is!! :)

2014. jún. 25. 14:26
 4/7 A kérdező kommentje:
Még mindíg várok, nyugodtan jöhetnek privátban ötletek ;)
2014. júl. 2. 19:03
 5/7 A kérdező kommentje:

Könyörgöm írjatok, 4 éves a szerver, én 1.5 évet játszottam az elején, a kedvencem volt, új gépet vettünk, de nem rakhattam fel (szülők) most lenne rá lehetőségem, a varázsszó nem hülyeség, de lehetne valami egyszerűbb, mint pl elfogadom, elfogadom és elolvastam ...

Ezért kérem a segítségeteket!!!

2014. júl. 2. 21:52
 6/7 MESTER26 válasza:

Nos kedves kérdező[k]

Annyi lenne a dolgotok hogy FIGYELMESEN elolvassátok a szabályzatunkat és akkor feltűnne az hogy van benne olyan is amit egy 10éves szintjével bíró emberke is észrevenne hogy nem szabálypont.

És utána abból a sorból elég egyszerűen kikövetkeztethető hogy mi is ami neked kell :D

Aki meg annyival nem tisztel meg minket hogy elolvassa a szabályzatunkat [normálisan nem csak beleolvasva]

annak nincs helye a serverünkön :)

Üdv

MESTER26

2014. júl. 2. 22:31
 7/7 anonim ***** válasza:
És különben azért lett megváltoztatva, mert feltették többször ugyan ezt a kérdést, és volt olyan ember aki meg is válaszolta.. Itt, akárhányszor felteszik, és észrevesszük, annyiszor változtatásra kerül sor, mert ugye azt nem lehet megnézni, hogyha privátban megírják. Természetesen büntetést is adnánk a kérdezőnek, illetve annak aki megmondta neki a varázsszót, ha ki tudnánk deríteni, hogy kik voltak. Egyetértek Mesivel, ha a szabályzat elolvasásával nem vagy képes meg találni a varázsszót, vagy csak lusta vagy végigolvasni miatta, és itt várod, hogy megkapd akkor nincs helyed a szerveren. Ha nincs semmilyen anyanyelv értelmezési problémád, akkor minimum 2. végigolvasásra megtalálod, és sokkal hamarabb meglenne úgy, mint így, hogy itt kérdezgeted.. :D
2014. júl. 31. 07:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!