Az only-craft oldalán mi a varázsszó?
Figyelt kérdés
Szeretnék felkerülni az only-craft listájára, hogy játszhassak, de ott kér valamiféle varázsszót, de nem találom valaki tudja, hogy mi lehet az? Előre is kösz a válaszokat!2014. jan. 2. 14:25
2/5 A kérdező kommentje:
köszi :)
2014. jan. 30. 15:43
3/5 anonim válasza:
Igaz, hogy későn írok de.. Tisztelt válaszoló, ha valamelyik admin megtudná a neved biztos, hogy kapnál valami büntetést.. A varázsszót nem arra találták ki, hogy csak így továbbadogassuk!! Kérdező a varázsszó a szabályzatba van ha nem találod akkor vagy nem olvastad végig a szabályzatot vagy valami sùlyos problémád van a felfogásoddal olyan embert nem szívesen lát senki a szerveren aki ilyen módon szerzi meg a varázsszót mert aki elolvasta rendesen a szabályt az valószínű nem fog elkövetni szabálytalanságot. Üdv pepe12! Ja és van 2 tippem a kérdezőre, hogy ki lehet a válaszolóra csak 1. Elcsodálkoztam mikor megláttam ezt a kérdést. Kíváncsi voltam, hogy kérdezték e már.
4/5 MESTER26 válasza:
csak hogy többen már ne szóljanak emiatt láttuk már régebben mi is eme szép kis kérdést :D
sajna semmi adatot nem adhatnak ki a felhasználókról így egy ejnye bejnyével megússzák :D pedig olyan szívesen adtam volna nekik valami büntit oc-n :(
By MESTER26
mellesleg ért. szerűen változtattam a varázsszón
5/5 anonim válasza:
Én meg szívesen beköptem volna, ha meg tudnám a nevét :DD A kérdezőt is meg a válaszolót is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!