A PCre melyik GuitarHero van? (továbi kérdések lent)
Azt tudom hogy lehet úgy hogy géphez csatlakoztatsz gitárt de hogy milyen gitárt vegyél azt sajnos nem tudom megmondani.
Egyébként az előttem szólónak mondanám: A Frets on Fire az fényévekkel elmarad a GH-tól :) lehet neked tökmindegy. hasonlít de sokkal rosszabb...
Nem tudom te hogy játszol vele de egyáltalán nem kötelező úgy fogni a bill.-t mint a gitárt, nem törik ki a kezed. Tudni kell játszani.
van GH3, Aerosmith és World Tour.
PS2-es gitárok:
A GH1-2höz járó SG formájú gitár jó hozzá, csak kell egy átalakító ami USB-be átalakítja.(vezetéknélküli)
a GH3-as (Xplorer forma) gitár is jó hozzá csak kell egy átalakító.(vezetékes)
PS3-as gitárok:
a GH3-as (Les Paul) jó hozzá, mivel a vevőegység alapból USB-s semmit se kell vele csinálni.
a World Touros (Stratocaster) gitár is jó hozzá, ugyanígy nem kell hozzá semmi egyéb..
Xbox360-as gitárok:
A GH3-as Xplorer gitár jó hozzá, vezetékes és alapból USB-s.
A GH3-as Les Paul-t csak a Windows Gaming Reciever ismeri fel, ami egy 8ezres vevőegység... Felismeri az xbox360-as vezetéknélküli hardvereket.
A World Tour-os szintén ugyanígy...
Árban a legjobbana PS3-as Les Paul illetve World Touros éri meg.
Régebben lehetett xplorert kapni 6ezerért, most már csak 17ezerért lehet....
PS3-as Les Paulra is volt egy akció 576-ban, 13 volt játékkal együtt, játékot meg 6-ért el lehetett passzolni.. De az most is 13k körül van mindenhol.
World Tour-osat meg lehet magában gitárt kapni 14ért asszem.
Vaterán érdemes nézelődni. Egyébként meg:
Erre most akadtam rá:
GH3+gitár PS3-as 12k. Ez jó vétel.
World touros, csak gitár (PS3) 14k. nemrossz.
World tour-os, olcsóbb 700Ft-al.
Ez a legjobb ajánlat. Aerosmith+gitár 9k. A játékot 4-5ért el lehet passzolni, így van 4-5ezres gitárod..(Les Paul, Aerosmith matricákkal)
Cska az most nincs nekik készleten...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!