Grand Theft Auto kérdések?
Szerinted melyik/mi/ki...?
-Az eddigi legjobb GTA-epizód...?
-A kedvenc GTA karaktered (lehet mellékszereplő is)...?
-A legjobb város a GTA-k történetében...?
-A GTA legnagyobb pozitívuma...?
-A GTA legnagyobb negatívuma...?
Nos hát vegyük szépen sorjában:
-Szerintem a GTA San Andreas
-Nehéz döntés, de vagy CJ, vagy Ceaser.
-Szerintem, bár csak egyszer lehet megközelíteni Liberty city, de ha azt nem vesszük akkor Las Venturas.
-A jó grafika, a hossszú történet, nagy bejárható terület.
-Függővé is tehet, ráadásul van aki teljesen rákattan.Vagy addig játsza amíg végigjátsza TELJESEN, és aztán már nem nagyon akarja abbahagyni.
1. San Andreas, GTA IV
2. Niko Bellic
3. San Andreas egész pályája a legjobb
4. Ami jó benne az az hogy virtuálisan bármit megtehetek egy adott városban és csak virtuálisan döglök meg vagy tartóztatnak le.
5. Igazából hogy mi a negatívuma azt nem tudom megmondani.
-Az eddigi legjobb GTA-epizód...? GTA 3
-A kedvenc GTA karaktered (lehet mellékszereplő is)...? Tommy Verceti
-A legjobb város a GTA-k történetében...? Gta 3 Stauton Island
-A GTA legnagyobb pozitívuma...? A nagy bejárható terep
-A GTA legnagyobb negatívuma...? A Gta 4 ben teljesen lecserélték a korábbi Librty City-t.
nekem a san andreas a nyerő.
Cj a kedvencem.
los santos.
sok terület,sok kód,sok lehetöség.
negatívumot meg nemtudok.
jó kérdés:)
San Andreas
Niko Bellic
San Fierro
Nagy terület,azt csinálsz amit akarsz,
negatívra nem tok mit írni
- San Andreas
-Ryder
-Los Santos
-az hogy sandbox, vagyis azt csinalsz amit eppen akarsz :D
-boven van fejleszteni valo
-Vice City,San Andreas,IV(,V)
-Nico Bellic,Tony(a GTA Liberty City Stories-ből)
-Egész Liberty City, ja és a Vice City hangulata mindent visz
-A GTA legnagyobb pozitívuma...? SA: Sok mindent lehet benne tenni, jó az akció, és tele meglepetéssel , IV:Grafika nagyon jó, nagyon irl(in real life) mert ha pld megnyomom a D-t játék közbe akkor már máshogy néz máshova mint pld a san andreas-ba,kiváló ,ami még tetszik benne hogy Liberty City-t választották, és benne van a szabadság szobor is, a taxisok mivel sok van, nem sajnálták, és a metrókat hiányoltam sa-ból de most nagyon jó! VC:Mondhatom erre hogy a Leghangulatosabb, itt élvezni lehet minden tevékenységet, a kocsik motrok is szépek, és a lövés amikor lősz akkor azt lehet is pld látni, ami nekem nagyon tetszik ,LCS(Liberty City Stories[psp]): Jók a missionok,nagyon jó minden, csak messze vannak egy kicsit a helyszinek stb.. bug nincs benne, legalábbis én nem vetem benne észre még.
-A GTA legnagyobb negatívuma...?
SA:Grafikán lehetne javítani egy kicsit, kicsit sokáig tart a magyarázat,messze vannak a missionok , IV:mint a g umipasztel az jut eszembe,úgyértem az irányítás egy hangyányit nehéz(HANGYÁNYIT),és sok lehetőség nincs benne:Víz alá merülés,repülés(Van oka, direkt nincs),stb.. , VC:Langyi a grafika egy kicsit,az irányítás egy kicsit fura, hogy járnak a csávó lábai,nem lehet benne úszsni, sőt ha vizbe esek kicsit is, meghalok LCS:itt is igaz meghalok a vizben(de van erre cheat..), a grafika is olyasmi mint a gta3.
A legjobb Gta: Gta San Andreas
A legjobb főszereplő karakter:Trevor Philips (Gta 5)
A legjobb mellékszereplő karakter:Tony "Gay"Price (The ballad of Gay Tony)
A legjobb város:Vice city
Pozitívum:Hatalmas bejárható terület,kiváló történetek (a legjobb szerintem a Gta IV-é),remek küldetések,jópofa karakterek,lehengerlő szinkronok (pl. A Vice cityben Ray Liotta)
Negatívumok:A régebbi részek között (pl. III,Vice city,San Andreas) szinte semmi grafikai fejlődés kivéve persze a IV,néha kicsit unalmas küldetések (IV),néha (persze ha először játszod végig) kifejezett nehéz küldetések. Kicsit megkésve de azért le írtam a véleményem
-GTA Vice City
-Tommy Vercetti
-San Andreas
-Jó küldetések, zenék, bármit csinálhatsz, szabályok nélkül :D
-Sok bug és egyéb szürreális baromság van benne
Nekem a kedvencem:
GTA Epizód: GTA 3
Karakter: Claude, Toni
Város: Liberty City(szigetek: Portland, Staunton Island, Shoreside vale)
Pozitívum: Autó lefestése, megjavítása
Negatívum: Körözési szint
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!