Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan lehet Sims 3-ba a...

Hogyan lehet Sims 3-ba a letöltött tartalmat telepíteni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A sims 3 játékba különböző ingyenes oldalakon le lehet tölteni ruhákat, hajakat stb.

De hogyan lehet ezeket a játékba telepíteni?

Remélem érthetően fogalmaztam:)

Köszi a válaszokat.

2014. máj. 24. 14:45
 1/6 anonim ***** válasza:

Menj az indítópanelen a letöltések fülre és ott válaszd ki a cuccokat, és menj arra, hogy telepítés :)

És nagy kérés lenne, ha leírnád nekem az oldalt ahol letöltötted? Nekem se ártana egy pár új haj ;)

2014. máj. 25. 11:51
 2/6 A kérdező kommentje:

De hogy lehet az indító panelra rakni mármint miután letöltöttem beteszi mappába de onnan hogyan tovább?

Amúgy ez az [link]

2014. máj. 25. 17:31
 3/6 anonim ***** válasza:
A letöltött .sims3pack fájlt tedd a Dokumentumok/Electronic Arts/The Sims 3/Downloads mappába és utána látszódni fog az indítópanel letöltések menüjébe. Itt pedig tudod majd telepíteni.
2014. máj. 26. 13:32
 4/6 A kérdező kommentje:
Ezt megcsináltam ott van a Downloads mappába de az indítópanelon nem jelenik meg! Azt hogy kell hogy ott megjelenjen?
2014. máj. 26. 18:57
 5/6 anonim ***** válasza:

Biztos hogy .sims3pack a fájl kiterjesztése, és nem .package?

Mert ha package akkor töltsd le ezt a fájlt: [link]

A Mods mappát csomagold ki, és tedd a Dokumentumok/Electronic Arts/The Sims 3 mappába ( NE a Downloads-ba hanem csak simán a főkönyvtárba a többi sok mappa mellé. )

Ezután a letöltött ruhát vagy bármit rakd be a The Sims 3/Mods/Package mappába és ennyi.

2014. máj. 26. 20:10
 6/6 A kérdező kommentje:
Én .sim3pack fájlt töltöttem le de nem megy sőt azt sem tudom hogy kell kicsomagolni...:(
2014. máj. 28. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!