1 sims CD-ről csak 1 gépre lehet telepíteni a játékot?
Figyelt kérdés
Egyik haveromnak megvan, egy pár kiegészítővel együtt. Minek vegyem meg, ha arról is működhetne. Viszont nem tudom, hogy ez lehetséges-e.2014. ápr. 22. 08:44
1/10 anonim válasza:
Csak úgy lehetséges hogyha a haverodnak nem kell mivel a cd mindig benn kell lenni a gépbe hogy játszani tudjon! Mert ha te telepíted de a cd vissza adod a barátodnak akkor nem tudsz játszani! Érted? Ha nem írj és elmagyarázom! :)
2/10 A kérdező kommentje:
Értem értem. :) és mi van akkor, hogyha kiegészítőket is akarok rá rakni? akkor az alapnak kell benne lennie? Mert akkor lehetne esetleg úgy, hogy megszerzem az alapot máshonnan, az állandóan bent lehetne, de a kiegészítőket rárakhatnám haveroméról.
egyébként köszi a gyors választ, megy a zöld like:)
2014. ápr. 22. 08:49
3/10 anonim válasza:
Hát az biztos hogy amikor telepíted a kiegészítőt akkor annak kell benn lennie! Ha folyamatosan a kiegészítőt akarod használni nem az alapot nincs gond mivel akkor csak a kiegészítőcd kell benn lenni!
4/10 A kérdező kommentje:
És olyat lehet hogy egyszerre több kiegészítő fusson a játék alatt? Ha igen, hogy?
2014. ápr. 22. 08:58
5/10 anonim válasza:
Hát telepíteni tudsz több kiegészítőt de mindig csak egyett futtathatsz tehát játszhatsz
6/10 A kérdező kommentje:
Hu, akkor jó. :) szóval jól sejtem, hogy elég ha 1 kiegészítő (a legutoljára telepített) CD-je van bent a gépben, és akkor fut a többi előtte feltelepített is?
2014. ápr. 22. 09:22
8/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi!
2014. ápr. 23. 17:37
9/10 anonim válasza:
Ha betelepíted a kiegészítőket az alapjátékhoz, elég valamelyik kiegészítő lemezt használni, mindegy, hogy melyiket és az összes telepített tartalommal együtt simán fut a játék :)
10/10 A kérdező kommentje:
Így lesz! Alig várom már. :)
2014. ápr. 27. 08:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!