Miért van az hogy a world of tanksban ha kilönek de gyöz a csapat ugyannyi kredit a javitás mint amit nyertem?
Figyelt kérdés
Kilönek de a csapat nyert nyertem 7000 kreditet a javitás 6900. November óta játcom a legerösebb tankom iv es.alatta vannak elit tankjaim is de ugynugy fenntál..és az össz kreditem 200 000.2014. máj. 24. 13:34
1/2 anonim válasza:
ha többet sebzel akkor több a bevétel is könnyű tankra pedig a spotolás után jár több kredit,elit tank nem jelent több bevételt hanem a az összes tp a legénységre megy ha bekapcsolod a gyorsított képzést
2/2 anonim válasza:
Ne arannyal lövödözzél és akkor marad pénzed,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!